Concert Negura Bunget, Grimegod si Northern Plague in Brasov

NEGURA BUNGET canta la Brasov pe 19 martie in cadrul turneului de lansare al noului album, „Tau”.
Support act: 25 lei
Rezervari: 0722892356
Cea mai titrata trupa romaneasca din toate timpurile, Negura Bunget, va canta joi, 19 martie, in Clubul Subsol din Brasov. Concertul marcheaza lansarea noului album al trupei, „Tau”.
Negura Bunget a finalizat inregistrarile, mixajul si masteringul noului album TAU la sfarsitul lunii septembrie 2014. Ca prima parte a unei trilogii muzicale si vizuale legate de Transilvania, TAU e concentrat pe partea naturala, explorand locuri spectaculoase, precum si legendele, miturile si traditiile acestora, deschizand o fereasta catre trecutul unor locuri legendare. Albumul va fi lansat la inceputul anului 2015 de casa de discuri germana Prophecy Production.
De curand, Negura Bungert a realizat cu sprijinul casei de discuri o auditie in premiera a noului album, la care au participat cativa jurnalisti de la cele mai importante reviste de profil din lume: Metal Hammer Anglia, Rock Hard Germania, Rock Hard Franta, Terrorizer Anglia, Legacy Germania. Pe langa prezentarea albumului, care a avut loc in studioul Negura MUSIC, acestia au mers alaturi de formatie si intr-o calatorie in cateva din taramurile care au fost sursa de inspiratie a abumului.
In 2015, Negura Bunget va porni la drum in cadrul unui amplu turneu european si va ajunge pana in America de Nord iar vara intr-un turneu de festivaluri.
Negura Bunget inseamna:
Gabriel Mafa / Negru – tobe / percutii / tambal / xilofon / tulnic
Tibor Kati – voce / chitara / keyboards
Adrian Neagoe / Oq – chitara / voce / keyboards
Petrică Ionuţescu – fluier / tulnic / trompeta / instrumente traditionale
Ovidiu Corodan – bas
Invitate alaturi de timisoreni, sunt trupele GRIMEGOD si NORTHERN PLAGUE (black metal – Polonia).

Sursa: comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*