Sabaton a primit discul de aur pentru „Carolus Rex”

In mod clar, formatia SABATON este pe val. Suedezii tocmai au anuntat pe site-ul lor oficial ca au obtinut discul de aur. Noul album, „Carolus Rex”, s-a vandut in peste 20.000 de exemplare astfe ca ca formatia a fost rasplatita.
 
Noul album Sabaton, „Carolux Rex”, a fost lansat pe 23 mai via Nuclear Blast Records. Versurile pentru piesele incluse pe CD, sunt disponibile atat in engleza cat si in suedeza si fac referire la Imperiul Suedez (Regatul Suediei intre 1561 si 1721).
 

Baietii vor ajunge si in Romania la primavara, pe data de 19 martie 2013, in cadrul „Swedish Empire Tour”. Concertul va avea loc la Arenele Romane si ii va avea in deschidere pe cei de la Eluveitie si Wisdom.

Evenimentul din Romania este organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), iar in deschidere sunt invitate formatiile Eluveitie (Elvetia) si Wisdom (Ungaria).

Cumpara acum ultimele bilete la pretul promotional: 60 lei. Reamintim ca pentru evenimentul de la Bucuresti a fost puse in vanzare un numar limitat de 500 de bilete!

Primele 100 de bilete au valoarea de 60 lei iar urmatoarele 68 lei, urmand ca in ziua evenimentului acestea sa poata fi achizitionate la pretul de 75 lei.
Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro).

Fanii care achizitioneaza primele 100 de bilete sunt recompensati cu un poster ce are dimensiunea 50 x 70 cm. Acesta arata ca in imaginea de mai jos si se va ridica in ziua concertului de la intrare.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*