Trupele Sabaton si Europe se contrazic pe tema discului de platina

286 vizualizări

Felicitari trupei SABATON pentru faptul ca a reusit sa obtina discul de platina in Suedia.

Artistii au vandut peste 40.000 de unitati din discul lor „Carolus Rex”, lansat anul trecut, pe 23 mai 2012.

Formatia a emis un comunicat oficial in care spune asa:

Suntem singura formatie suedeza de heavy-metal care a reusit aceasta performanta. ‘Carolus Rex’ este cel mai de succes album heavy-metal din istoria Suediei. Acesta este un prag important si dovada ca munca grea da roade„, au scris baietii.

Cu toate acestea, colegii lor de breasla si compatriotii de la Europe au tinut sa le ofere trupetilor un dus rece foarte elegant.

„O formatie suedeza numita Sabaton a reusit sa obtina discul de platina in Suedia pentru vanzari de peste 40.000 de unitati. Foarte frumos, baieti! Cu toate acestea, comunicatul de presa in care se spune ca Sabaton este singura formatie suedeza de hard rock care a realizat aceasta performanta este putin gresit. Sau poate am fost noi pacaliti in anii 80 cand am luat discuri de platina pentru ‘The Final Countdown’?„, au comentat membrii trupei Europe.

Ei au postat si o poza cu discul lor de platina.

Countdown

Dupa lansare, materialul celebrei formatii a vandut peste 100.000 de unitati si a obtinut discul de platina. Este adevarat ca Europe nu este heavy in sensul in care este Sabaton, dar…Tu ce parere ai?

Cat despre „Bag of Bones„, ultimul album lansat de Europe, acesta a obtinut discul de aur si a intrat in Topul Oficial al Suediei pe locul 2.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*