Sabaton, Eluveitie, Wisdom – Castiga 3 invitatii la concert

SABATON va ajunge si in Romania la primavara, pe data de 19 martie 2013, in cadrul „Swedish Empire Tour”. Concertul va avea loc la The Silver Church Club din Bucuresti si ii va avea in deschidere pe cei de la Eluveitie si Wisdom.

Evenimentul din Romania este organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), iar in deschidere sunt invitate formatiile Eluveitie (Elvetia) si Wisdom (Ungaria).

Cumpara acum ultimele bilete la pretul promotional: 60 lei. Reamintim ca pentru evenimentul de la Bucuresti a fost puse in vanzare un numar limitat de 500 de bilete!
Primele 100 de bilete au valoarea de 60 lei iar urmatoarele 68 lei, urmand ca in ziua evenimentului acestea sa poata fi achizitionate la pretul de 75 lei.
Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe
www.eventim.ro).
 
 
CONCURS:
Poti castiga una din cele 3 invitatii simple
daca, dupa ce dai LIKE la pagina de 
FACEBOOK (foarte important), ne spui AICI pentru care din cele trei formatii doresti sa ajungi la concert. Nu uita ca dupa ce ai postat sa dai un SHARE  (foarte important) la acest concurs.
 
Data limita este 31 octombrie, iar castigatorii vor fi anuntati in data de 3 noiembrie pe aceasta pagina. Invitatiile se ridica de la casa de bilete, in ziua evenimentului.
 
Pentru a nu prelungi „agonia” participantilor la acest concurs am decis sa anuntam castigatorii astazi!
CASTIGATORII:
 
1. Adelina Iordache
2. Chioreanu Annemaria
3. Serban Alin
 
Persoanele castigatoare isi vor putea ridica invitatiile in ziua concertului de la intrarea marcata cu „Presa / Invitatii”, pe baza unui act de identitate.
 

P.S. Ne pare rau pentru cei care au ratat castigarea invitatiilor pentru ca au uitat sa dea „Like” la pagina noastra de Facebook…se cunosc ei…


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*