Sabaton ofera fanilor un nou videoclip pentru piesa „Coat of Arms” (Video)

SABATON va ajunge si in Romania la primavara, pe data de 19 martie 2013, in cadrul „Swedish Empire Tour”. Concertul va avea loc la Arenele Romane si ii va avea in deschidere pe cei de la Eluveitie si Wisdom. Turneul va promova albumul „Carolus Rex” (semnat Sabaton), material ce a obtinut discul de aur pentru vanzari de peste 20.000 de exemplare.

Evenimentul din Romania este organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan).

 
In urma cu cateva zile suedezii au oferit fanilor un nou videoclip animat pentru piesa „Coat of Arms”. Acest videoclip este disponibil mai jos:

Episodul cu numarul 5 din cadrul turneului „Swedish Empire Tour” poate fi vizionat mai jos:

 
Cumpara acum ultimele bilete la pretul promotional: 60 lei. Reamintim ca pentru evenimentul de la Bucuresti a fost puse in vanzare un numar limitat de 500 de bilete!

Primele 100 de bilete au valoarea de 60 lei iar urmatoarele 68 lei, urmand ca in ziua evenimentului acestea sa poata fi achizitionate la pretul de 75 lei.
Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro).

Fanii care achizitioneaza primele 100 de bilete sunt recompensati cu un poster ce are dimensiunea 50 x 70 cm. Acesta arata ca in imaginea de mai jos si se va ridica in ziua concertului de la intrare.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*