A mai ramas o saptamana pana la concertul Sabaton, Eluveitie, Wisdom

SABATON a dat startul turneului european Swedish Empire ce promoveaza ultimul material discografic intitulat Carolus Rex” (lansat in mai 2012 via Nuclear Blast, certificat cu aur in Polonia pentru vanzari de peste 10.000 de exemplare si aur in tara natala pentru vanzari de peste 20.000 de copii).

Turneul va ajunge si in Romania pe data de 19 martie 2013 la Turbohalle din Bucuresti (Amanunte AICI). Evenimentul din Romania este organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), iar in deschidere sunt invitate formatiile Eluveitie (Elvetia) si Wisdom (Ungaria).

Cu cateva zile in urma suedezii au fost primiti de catre Ministrul Apararii din Polonia care le-a inmanat cateva cadouri in semn de recunostinta fata de interesul aratat pentru istoria Poloniei. Cu ocazia acestui turneu Sabaton nu a ratat o vizita la lagarul Auschwitz, un moment foarte important daca tinem cont ca lagarele naziste i-au inspirat pentru a scrie o piesa de rezistenta din repertoriu: “Final Solution”.

SABATON este una dintre cele mai apreciate formatii de power / heavy metal al noului val, dovada fiind atat concertele sold out, invitatiile primite din partea unor trupe mari (Iron Maiden, Nightwish, etc) de a canta in deschiderea acestora, dar si interesul fanilor din Romania care au facut ca acest concert sa se desfasoare intr-o noua locatie mult mai mare (initial concertul fiind programat in The Silver Church Club din Bucuresti), o premiera pentru Romania.

Cateva filmari din acest nou turneu puteti viziona mai jos:

  

        

      

  

    


Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) si au urmatoarele preturi:

60 lei – primele 100 buc – Sold Out!

68 lei – urmatoarele bilete pana la data de 18 martie 2013

75 leiin ziua concertului (19 martie 2013). Se achizitioneaza NUMAI de la intrare.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*