21-28.11.2014, Black Friday All Week pentru toti rockerii din Romania!

254 vizualizări

Black Friday este un fel de „sarbatoare” creata de societatea de consum si, desigur, dedicata tot acesteia. Reducerile care se fac in aceasta zi au, de regula, ca tinta electrocasnicele, gadget-urile si alte obiecte din acest registru.

Cu toate acestea, Promusic Events si Maximum Rock doresc sa arate ca nu doar cei pasionati de dispozitive au dreptul sa se bucure de zile intregi de discount-uri, ci si consumatorii de cultura, indeosebi cei de muzica rock.

Din acest motiv, incepand cu vineri, 21 noiembrie 2014 si pana vinerea urmatoare, 28 noiembrie 2014, rockerii si metalistii au parte de un eveniment special, numit „Black Friday All Week”, in care beneficiaza de reduceri semnificative si de preturi promotionale la biletele la concertul Eluveitie, de pe 16 februarie 2014, si la Romanian Rock Meeting, de pe 15 mai 2015.

Pe parcursul intregii saptamani, fanii trupelor, si nu numai, vor avea ocazia unica de a-si procura bilete la preturile speciale de 60 = 50 lei (11,5 euro) pentru concertul Eluveitie si 78 = 65 lei (14,5 euro) pentru Romanian Rock Meeting (Blind Guardian + etc).

Colaj Afise
 

Biletele promotionale sunt intr-un numar limitat de 50 de bucati pentru concertul Eluveitie si 65 de bucati pentru Romanian Rock Meeting (Blind Guardian + etc), iar acestea pot fi procurate fie de la sediul Promusic Events si Maximum Rock de pe strada Traian Demetrescu 3, sector 3, Bucuresti, fie via Pay Pall.

Important! Biletele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment de la sediul Promusic Events & Maximum Rock, pe baza unui act de identitate.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*