Legendele metalului elvețian, Eluveitie lansează noul single, Exile of the Gods

Eluveitie
Fabienne Erni (Eluveitie)

Astăzi, legendele metalului elvețian, ELUVEITIE lansează noul single, Exile of the Gods, surprinzând starea de spirit disperată și tristă a unei lumi pe care zeii au abandonat-o cu mult timp în urmă.

„Ce am făcut? Mâinile noastre sunt pătate de sângele lor”, scandează cântăreața Fabienne Erni, susținută de riffuri grele.

Învârtindu-se fără încetare, roata anului se întoarce spre zile mai întunecate, lumea se pregătește pentru frig și lipsuri. Spiritele uitate de mult se nasc din ceață, vestind Exilul zeilor

Membrul fondator Chrigel Glanzmann comentează: „Calea noastră actuală ne duce înapoi în timp. Și înapoi la prezent! Noul nostru ciclu de cântece se bazează pe un text mitic foarte vechi – bocetul ermetic. Deși nu provine din cultura celtică, știm astăzi că a fost preluat, asimilat și răspândit de druizii celtici.”

Printre multe alte lucruri, plângerea lui Lugus prevestește că din credința oamenilor nu va rămâne decât o poveste goală. Zeii se vor îndepărta de omenire, un lucru îngrozitor! Lumea va fi lăsată pustie, lipsită de prezența zeităților.

Noul single va apărea sub sigla Nuclear Blast Records.

Eluveitie vor pleca în turneu în acest sfârșit de an, împreună cu trupa finlandeză Amorphis.   

Ultimul concert Eluveitie în România a avut loc în 2021, la Maximum Rock Festival.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*