Trupa americană We Came as Romans lansează noul album, Darkbloom

We Came As Romans
We Came As Romans

Trupa metalcore We Came as Romans lansează mult așteptatul album, Darkbloom, sub marca Sharp Tone Records. Cu această ocazie, este lansat și visualizer-ul piesei One More Day

Chitaristul Joshua Moore transmite fanilor: „Suntem atât de încântați să putem împărtăși în sfârșit Darkbloom lumii întregi. După ceea ce a părut o eternitate, putem dărui aceste melodii tuturor celor care ne-au susținut în cea mai grea perioadă din viața noastră. Am scris acest disc despre etapele durerii noastre, după ce l-am pierdut pe Kyle acum patru ani – toate emoțiile pe care le-am simțit și cum am găsit o modalitate de a merge mai departe. Întregul album este dedicat lui Kyle – el va fi întotdeauna o parte din trupa noastră. Sperăm că vă plac aceste melodii la fel de mult ca și nouă”.

De curând, We Came As Romans a lansat videoclipul pentru piesa care poarta titlul  albumului, Darkbloom (Reimagined), avându-i ca invitați pe inovatorii deathcore Brand Of Sacrifice, visualizer-ul piesei Plagued și videoclipul peisei Golden.

Albumul Darkbloom:

1. Darkbloom
2. Plagued
3. Black Hole
4. Daggers
5. Golden
6. One More Day
7. Doublespeak
8. The Anchor
9. Holding the Embers
10. Promise You

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*