Clujenii de la Times of Need au lansat un single nou

Clujenii de la Times of Need au lansat a doua piesă de pe EP-ul “Gecile Negre”, împreună cu ultimul clip în care apare fostul toboșar Ricco Kave.  Baieții ne-au anunțat că sunt pregătiți să mai lanseze cel putin încă un single in 2019 și că îi veți putea vedea la mai multe festivaluri din vară și nu numai.

Times of Need este o trupă de Southern/Groove Metal din Cluj-Napoca formata din Mr. Propper (ex. Truda), Razvan Usineviciu, Adrian Turcu (ex. Betrayer) și Ricco Kave (ex, Truda, Cash). Muzica este extrem de energică și in your face, dar în același timp matură, menținând un vibe pozitiv, influențele fiind în mare parte de peste ocean.

„Backbone”, primul single Times of Need a apărut pe 26 august 2013, scoțând în evidență partea neconstructivă a concurenței dintre trupele românești urmat de single-ul “Liar” în toamna aceluiași an. Pe parcursul anului 2014, Times of Need aveau la activ peste 100 apariții live în cadrul unor evenimente importante cum ar fi ”We are Rocking The City 2014 Cluj-Napoca” sau în cadrul festivalurilor moto din România.

În aprilie 2014, trupa câștigă Marele Premiu în cadrul concursului ”Jaxx Rock Battle – Acoustic Edition”. În toamna anului 2014 trupa lanseaza primul EP intitulat “The Road to Nowhere” care conține trei piese: „Breakdown”, „Believe” și Cycle of Life, EP care se bucură de success pe scena rock românească.

În același an, Times of Need a împărțit scena cu Trooper, Kempes, Implant pentru Refuz, Altar și multi alții, dar au și o participare memorabilă în cadrul Untold Festival.
La începutul anului 2016, băieții lansează primul videoclip oficial la piesa „Cycle of Life”.

Cu un playlist pe măsură, Times of Need este o trupă care momentan are peste 150 de concerte sub centură și care cu ajutorul soundului inedit și a prestației live explozive, a reușit să zguduie scenele multor festivaluri și cluburi din țară.

În mai 2018, trupa lansează primul single în limba română intitulat „Gecile Negre” de pe EP-ul cu același nume.

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*