Jacheta purtata de Alice Cooper in „Wayne’s World” a fost recuperata

364 vizualizări
Site-ul oficial al legendarului rocker ALICE COOPER a fost actualizat cu urmatorul mesaj:
 
„In aceasta perioada a anului trecut, arhivele Alice Cooper din Los Angeles au fost sparte. O mare parte din colectie a fost crutata insa am pierdut cateva artefacte importante din cariera lui Alice. Printre obiectele furate se numara sculptura folosita pe coperta albumului „Hey Stoopid” si o jacheta marca John Richmond purtata de Alice in filmul „Wayne’s World”. Am postat un anunt despre cele intamplate si se pare ca jaful a primit un pic de atentie.
 
Desi majoritatea articolelor n-au mai fost vazute niciodata, am fost contactati la inceputul lunii martie a acestui an de LAPD [Los Angeles Police Department] in legatura cu faptul ca jacheta John Richmond a fost gasita si predata! Povestea pe care am primit-o a fost ca un domn anonim a pretins ca a gasit-o intr-o stare buna intr-un tomberon din Culver, California. Omul parea sa stie ce a gasit si a mers imediat la LAPD in Culver. Aparent, el a dorit sa ramana anonim si nu a fost interesat de nicio recompensa.
 
LAPD-ul ne-a sunat si detaliile au fost puse la punct pentru a o ridica pentru ca acum sa fie acasa la Alice in Phoenix. Alice este atat de entuziasmat de jacheta incat a scos-o din tipla si o poarta acum in mod regulat!
 
Multumim tuturor ce au vegheat asupra ei. Datorita publicitatii si numarului de raspunsuri la stirea originala, hotii trebuie sa fi realizat ca sunt in posesia unui exemplar unic si au decis astfel sa scape de ea.
 
Daca aveti orice informatii cu privire la sculptura de pe „Hey Stoopid”, trimiteti un mail la archives@alicecooper.com.

Mai jos puteti observa cele doua bunuri materiale ce au aprins imaginatia talharilor.Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*