Lacuna Coil lansează un nou single Never Dawn

Trupa italiană Lacuna Coil a lansat recent single-ul Never Dawn, o piesă specifică sound-ului trupei, cu riff-uri puternice și armonii vocale fascinante realizate de Cristina Scabbia și Andrea Ferro. Cântecul se adâncește în profunzimile spiritului uman, explorând teme ca rezistența, forța interioară și lupta eternă dintre lumină și întuneric.

Pentru Never Dawn, Lacuna Coil a colaborat cu CMON, renumitul editor de jocuri de societate. Never Dawn este o completare notabilă a celui mai recent proiect Kickstarter al CMON, „Zombicide: White Death”, și a fost folosit inițial ca versiune instrumentală într-un trailer de campanie. 

Cristina comentează: „Prezentată mai întâi, în versiunea sa instrumentală, în trailerul jocului Zombicide White Death, iar apoi în versiunea sa live, în timpul ultimului nostru spectacol sold-out din L.A., suntem incredibil de încântați că în sfârșit lansăm versiunea completă. Acest cântec este o călătorie de supraviețuire aprigă prin ținuturi grotești și înghețate, unde puterea din interior este arma principală.”

Lacuna Coil a petrecut ultimele luni promovând Comalies XX, versiunea recent lansată, deconstruită a celui de-al treilea album al trupei, Comalies. Materialul a fost lansat pe 14 octombrie 2022, prin Century Media Records.Trupa a sărbătorit cea de-a 20-a aniversare a albumului Comalies, interpretându-l în întregime la un concert, pe 15 octombrie 2022, la Fabrique din Milano. Acest album a fost lansat inițial pe 29 octombrie 2002 prin Century Media Records. LP-ul, care include single-ul revoluționar al trupei Heaven’s A Lie, a înregistrat vânzări de peste 300.000 de exemplare doar în Statele Unite.

Lacuna Coil a susținut primul spectacol live în mai bine de doi ani pe 7 aprilie 2022, ca opening act pentru Apocalyptica, la Masquerade din Atlanta, Georgia. Formația nu mai cântase live de la finalizarea turneului din America de Sud, din februarie 2020.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*