Primal Fear a lansat single-ul Another Hero

Primal Fear
Primal Fear

Trupa germană Primal Fear va lansa noul album, Code Red, pe 1 septembrie prin Atomic Fire. Continuarea cu 11 piese a albumului Metal Commando din 2020 include primul single, Another Hero, piesă a cărui videoclipul oficial tocmai a fost lansat. Piesa dă tonul în mod corespunzător albumului Code Red, oferind „heavy metal în forma sa cea mai pură în timp ce respiră spiritul vremurilor actuale”, a declarat Jürgen Will de la revista germană Rock It! 

Solistul Ralf Scheepers detaliază subiectul liric al cântecului: „Uneori mi-aș dori să existe un alt erou, care să arate omenirii cum să se înțeleagă unul cu celălalt în pace și armonie”.

Albumul Code Red va fi disponibil ca CD digipak, 2xLP în mai multe variante de culoare și digital.

Înregistrat în Germania la studiourile Backyard ale lui Sebastian „Basi” Roeder, cu ajutorul lui Scheepers, precum și al lui Mitch Kunz, Code Red a fost produs de către basistul Mat Sinner și coprodus de Scheepers și chitaristul Tom Naumann. Vechiul colaborator al trupei, Jacob Hansen, s-a ocupat încă o dată de mixare și masterizare la propriile sale studiouri Hansen din Danemarca. În plus, Stan W. Decker, care a creat lucrări anterioare pentru trupă, incluzând Angels Of Mercy – Live In Germany din 2017, Apocalypse din 2018 și I Will Be Gone din 2021, a realizat artwork-ul  albumului.

Code Red track listing:
01. Another Hero
02. Bring That Noise
03. Deep In The Night
04. Cancel Culture
05. Play A Song
06. The World Is On Fire
07. Their Gods Have Failed
08. Steelmelter
09. Raged By Pain
10. Forever
11. Fearless
În aprilie 2021, Primal Fear a lansat un single cu cinci piese numit I Will Be Gone. De asemenea, a fost lansat videoclipul oficial al piesei de titlu, cu o apariție a fostei soliste Nightwish, Tarja Turunen.
Cel de-al 13-lea album de studio al formației germane Primal Fear, Metal Commando, a fost lansat în iulie 2020 prin Nuclear Blast. LP-ul a fost produs de Sinner și mixat de Jacob Hansen.
Formată de Sinner în 1997 ca outlet pentru vocalistul Ralf Scheepers (care părăsise Gamma Ray), Primal Fear a apărut ca una dintre cele mai consistente trupe metal europene. Timp de mai bine de un deceniu, Sinner a fost directorul muzical și co-producător pentru prestigiosul turneu european Rock Meets Classic.
Primal Fear lineup:
Ralf Scheepers – voce
Mat Sinner – bas, voce
Tom Naumann – chitare
Alexander Beyrodt – chitare
Magnus Karlsson – chitare
Michael Ehré – tobe


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*