Underground Metal Resistance in Ageless Club

Ageless Club va invita pe data de 16 noiembrie la un show ce reuneste cateva dintre cele mai importante nume ale metalului extrem bucurestean sub un nou concept. Underground Metal Resistance isi propune sa readuca interesul publicului fata de valorile scenei autohtone si nu numai. Concertul va incepe la ora 19:00, pretul unui bilet fiind de 15 RON. In continuarea concertului, publicul este invitat sa participe la „Dead by Dawn” – petrecere de metal extrem organizata de Octav Necrosis, care revine in postura de DJ cu un playlist alcatuit din trupe pe care nu le auzi de obicei in cluburi/baruri.
Akral Necrosis – Dupa un 2012 plin de concerte si o lansare de album in luna aprilie, black thrash-erii isi confirma prezenta pe scena clubului Ageless pentru ultimul concert din acest an. Palmaresul Akral Necrosis mai include EP-ul “Outcast Litanies”, 2 single-uri dintre care „Pandemic Dominion” a fost publicat in celebra publicatie de metal extrem britanica Terrorizer Mag in 2011, urmat de lansarea videoclipului cu acelasi nume. Activitatea trupei dateaza din anul 2006, timp in care Akral Necrosis si-au obisnuit fanii cu reprezentatii live agresive ca sound si ca show. Pentru data de 16 noiembrie, trupa a promis ca va oferi detalii in cadrul evenimentului despre un nou material.
Kistvaen – Trecuta recent printr-o schimbare de componenta, trupa care detine monopolul in scena din Romania cand vine vorba de black metal depresiv, demonstreaza ca nu si-a pierdut deloc elanul. Cei 3 ani de activitate ai black-erilor au oferit publicului numeroase reprezentatii live, un album pe care se pot gasi invitati notabili, foarte bine primit de public si de presa de profil, cat si un videoclip realizat pentru single-ul „Void”.
Apa Simbetii – Una dintre tinerele sperante ale undergroundului romanesc revine in lumina reflectoarelor cu o abordare unica si experimentala de blackend death metal influentat de Djent si Jazz. Apa Simbetii inseamna uitare, intuneric si moarte, iar apoi regasire si autocunoastere. Termenul are o simbolistica profunda, fiind redat printr-o spirala (se spune ca Apa Simbetii ar incojura pamantul de 7 sau de 9 ori, urmand sa se transforme intr-un rau de foc ce curge in infern – Celalat Taram, Dedesubtul etc.). Muzica lor, desi nu in totaliate inspirata de mitofolclorul romanesc, incearca sa trezeasca acele senzatii de pierzanie, de gol, de nimicnicie, senzatii in care omul, lipsit de trup, ajunge sa-si cunoasca duhul, spiritul.
Spinecrusher – grupul vocal instrumental de Hellthrash bucurestean sosesc sa va incante urechile cu incantatii metalice, reanimandu-l pe Bony din mormantul fostei trupe Snapjaw. Cu niste fete de speriat si cu manifestari scenice fara masura, SpineCrusher vin sa va concaseze spinarile cu rock ghebos in seara de 16 Noiembrie.
Sursa: Comunicat Cavalleria Events


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*