Brujeria vine la Bucuresti alaturi de tobosarul formatiei Arch Enemy

Datorita unor angajamente ce tin de turneul sud american Paradise Lost, tobosarul Adrian Erlandsson nu va ajunge in Romania alaturi de Brujeria. In locul sau vom vedea insa un muzician la fel de valoros, anume fratele sau, Daniel Erlandsson. Daniel este cunoscut drept tobosarul celebrului grup suedez Arch Enemy, alaturi de care activeaza inca din 1998.
 
Printre proiectele in care a activat numaram Carcass, Eucharist, In Flames sau Liers In Wait.
Asadar, pe 20 decembrie aveti ocazia de a asista la un eveniment demn de statutul ‘ultimul concert inaintea Apocalipsei’ cand veti vedea pe aceeasi scena muzicieni din Arch Enemy, Carcass, Napalm Death sau Lock Up. Alaturi de acestia, un alt supergrup – de aceasta data autohton – deja celebrul supergrup tribut Pantera, Domination – unde activeaza membri din Negura Bunget, Vita De Vie, Voodoo si Changing Skins.
 
Pe 21 decembrie, conform profetiei maiasilor, va avea loc sfarsitul lumii. Joi, 20 decembrie, Mighty Owl Productions ii aduc, in premiera in Romania, pe urmasii acestei profetii apocaliptice. Tocmai din Mexic: BRUJERIA!
Sub semnul Mighty Owl Apocalypse 2012, Brujeria vor concerta pe 20 decembrie in clubul Silver Church din Bucuresti, show-ul urmand a se incheia in primele momente ale zilei de 21 decembrie, data fatala pentru omenire.
Platesti cu cardul, primesti pe mail un cod, indiferent ca ai luat un bilet sau 20, vii cu codul la intrare si te bucuri de concert !
 
Ce poti spune despre Brujeria? Sau mai bine zis, ce stim despre acesti muzicieni mascati din sudul Mexicului? Numele Brujeria provine din magia neagra folosita de traficantii de droguri mexiani pentru a inspira frica in randul comunitatiilor religioase.
 
Se spune ca acesti traficanti satanici, criminali au decis sa formeze Brujerismo, propriul brand ‘machete metal’, original si brutal.
 
In septembrie 1990 a fost lansat un 7 nch bizar sub egida unei case de discuri independente si total necunoscute ce a ajuns pe rafturile din S.U.A. Toate piesele erau cantate in limba spaniola iar muzica era catalogata drept cea mai extrema de pana atunci. Nu a durat mult pana cand distribuitorii au inceput sa primeasca comenzi din partea unor indivizi care transporatu albumele direct in Mexic sau in alte tari din America Latina.
 
Roadrunner Records a decis sa lanseze albumele Matando Gueros in 1993 si Rasa Odiata in 1995, iar de atunci Brujeria a devenit reprezentantul scenei underground latine. Nu a durat mult pana cand numele Brujeria s-a raspandit international. Traficanti de droguri, lideri de gherila erau deseori vazuti purtand tricouri cu Brujeria. Fomratia a devenit atat de cunoscuta incat a ajuns pe primul loc in topul Radioactiva, cel mai popular si comercial post de radio in Mexic.
Bujeria se bucura de notorietate internationala desi au refuzat deseori sa concerteze live, sa foloseasca nume reale, sa ofere interviuri sau sa pozeze fara masti.
 
In Brujeria au activat de-a lungul anilor membri din Fear Factory, Napalm Death, Cradle Of Filth, Dimmu Borgir si chiar Faith No More.
 
La Bucuresti formatia va ajunge in formula clasica alaturi de legendarul Jeff Walker (Carcass) si Shane Embury (Napalm Death). Identitatea celorlalti membri din trupa ramane un mister.
 
Biletele au fost deja puse in vanzare si se gasesc la urmatoarele preturi:
– 40 lei (pana pe 1 noiembrie) – OFERTA A EXPIRAT
– 50 lei (pana pe 1 decembrie)
– 65 lei (dupa 1 decembrie si la intrarea in club)
 
Punctele de distributie sunt:
Bucuresti – Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s, Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Victoria, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1.
In toata tara: Biletele se gasesc in reteaua nationala de magazine Flanco si librariile Mihai Eminescu.
Cei ce doresc sa comande online o pot face in continuare pe http://rezervariclub.ro/. Platesti online cu cardul unul sau mai multe bilete, primesti un cod unic cu care te prezinti la intrare in ziua concertului alaturi de prietenii tai.
 
Mighty Owl Productions este agentia de booking care a adus in premiera in Romania nume precum Parkway Drive, Suicide Silence, Maybeshewill, Malevolent Creation, Decapitated, Origin sau Psycroptic.
 
Sursa: Comunicat Mighty Owl Productions


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*