Noi informatii despre biletele la concertul Arch Enemy de la Bucuresti

356 vizualizări

ARCH ENEMY, una dintre cele mai iubite formatii de metal din Europa, va concerta in Romania, la Bucuresti, pe data de 23 mai 2014.

Evenimentul va avea loc la Turbohalle iar in deschiderea trupei se vor afla romanii de la Krepuskul.

Fanii care doresc sa isi achizitioneze bilete la concert, au ocazia sa o faca la un pret special de 87 de lei. Pretul este valabil doar pentru cei care isi procura biletele prin card ,de la sediul Maximum Rock (strada Traian Demetrescu 9, sector 3, Bucuresti), sau de la concertul AMON AMARTH de pe 29 aprilie 2014, de la Arenele Romane din Bucuresti.

Bilete la pretul de 95 de lei sunt disponibile prin reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro).

Biletele pot fi procurate, dupa cum urmeaza:

87 de lei (plata doar prin card sau direct la sediul firmei)

Bilete disponibile prin reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro).

95 de lei in perioada 26 aprilie – 22 mai.

110 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 23 mai 2014. Acestea se achizitioneaza DOAR in ziua concertului, la intrarea in locatia evenimentului.

De asemenea, va invitam sa vizionati mai jos spot-ul oficial al concertului.

Evenimentul prezinta in premiera noul line-up al grupului de metal, care a cooptat-o la voce pe mult iubita Alissa White-Gluz, care i-a luat locul solistei Angela Gossow.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*