Les Elephants Bizarres sustin primul concert acustic

Primul concert acustic din cariera trupei Les Elephants Bizarres va fi sustinut luni, 17 iunie, la Radio Guerrilla, in cadrul emisiunii Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Serban, de la 6 seara, ce va avea loc in stabilimentul Energiea. Baietii vor cânta mai multe piese noi, printre care si urmatorul single al trupei si vor da detalii despre noul album ce urmeaza a iesi in aceasta toamna.

Totodata, cei 5 elefanti cunoscuti deja ii vor prezenta si pe cei mai noi membri din trupa.

Les Elephants Bizarres sunt niste baieti energici uniti de sloganul ”Trompa sus!”, produsi de Bogdan Popoiag (UNU`), mai nou in formula extinsa cu optiune acustica inclusa.

Povestea incepe in 2007, cu o rasuflare alternativa, pompata cu indie-pop-rock. In 2010, apar primul album si primele cântari in afara tarii.

Cu un sound predominant indie-rock combinat cu acorduri funk, Les EB au fost invitati sa concerteze alaturi de Motorhead, Moby, Asleep in the Park, We have Band, The Haunts, A-lix, The Prostitutes, Polarkries18, Pink Martini, Roxette si Kasabian.

Mai multe, luni, la Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Serban (Radio Guerrilla).

Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Serban, emisiunea ce are loc in fiece luni seara in stabilimentul Energiea, este un experiment provocat de Grolsch, si este transmisa, incepând cu ora 18, LIVE On Air, la Radio Guerrilla, si VIDEO LIVE pe pagina de Facebook a radioului (www.facebook.com/radio.guerrilla)

Emisiunea poate fi ascultata in reluare, in fiecare duminica, de la aceeasi ora.

Accesul la concerte se face doar pe baza de invitatii, pe care fanii le pot obtine participând la concursurile din cadrul emisiunii Guerrilla Logout, la concursurile de pe pagina de FB a emisiunii Guerrilive si de pe pagina Experimentalist.
Pâna acum, pe la Guerrilive-ul Radio Guerrilla de la Energiea au mai trecut Vita de Vie, Irina Sârbu & Marius Mihalache Band, Jazzybirds, The Mono Jacks, East Roots, Grimus, Dekadens, Alternosfera, Luiza Zan, ZOB si Moonlight Breakfast.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*