Concert acustic Partizan si Luna Amara joi, 3 iulie, la Gradina Verona

Seria de concerte Verona Acoustic Season de pe timpul verii continuă la Grădina Verona din București joi, 3 iulie, de la ora 19:00! De data aceasta vor urca pe scenă trupele Partizan (în formulă acustică Artan și Suedezu’) și Luna Amară!

Istoria Partizan începe în 1982, atunci când „doi prieteni de-o viață, născuți în aceeași zi, au făcut o formație”.

Cei doi sunt, bineînțeles, Adrian Pleșca și Răzvan Moldovan, iar formația în cauză este legendara Timpuri Noi – Partizan nefiind la urma urmei decât o altă față a acesteia.

Cu texte ironice și o prezență live de neegalat, Artan și Suedezu’ vor trece prin cele mai cunoscute compoziții ale trupei într-un concert plin de energie!


Partizan acustic – Fata mea (live)

Luna amară se apropie de 15 ani de activitate fără compromisuri pe scena rock-ului românesc. Recunoscuți pentru realismul și vehemența mesajelor sociale, abordarea trupei clujene s-a rafinat de-a lungul timpului, cvintetul creându-și un univers stilistic particular deopotrivă agresiv și sensibil, militant și introspectiv.

După ce au lansat la începutul anului CD-ul „Live la Conti”, cu piese de pe primele două albume (acum epuizate), Luna amară pregătesc în prezent primul lor DVD – varianta integrală a concertului live susținut în noiembrie trecut în fostul Hotel Continental, clădire emblematică a orașului Cluj.

Luna amară – Lume oarbă (live acustic)

Concertele acustice de la Grădina Verona vor continua pe parcursul verii, cei mai importanţi artişti români de rock, indie şi jazz venind în splendida grădină din spatele librăriei Cărtureşti pentru nişte concerte deosebite, lejere şi cu dichis! O serie de evenimente provoked by Grolsch, organizate de către Overground Music şi Cărtureşti.

Joi, 3 iulie
Concert acustic Partizan, Luna Amară
Grădina Verona, str. Arthur Verona nr. 13-15, Bucureşti
ora 19:00
intrare: 30 lei

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*