Formatia Moebius sarbatoreste aniversarea de 1 an

436 vizualizări

Moebius, formația care încă de la debut a reușit să atragă atenția prin stilul lor de a îmbina post-rock-ul cu neo-folk-ul cu influențe indie și sunete psihedelice, împlinește un an de existență prin cluburile alternative din România, precum și pe alea două, trei posturi de radio românești on-line care se încumetă să difuzeze formații în ale căror versuri “supărare” nu rimează cu “dă-te-n dragostea mea”. Iar acest lucru va fi sărbătorit cu fast sâmbătă, 10 mai, începând cu ora 21.00, la Palatul Spayer din București (str. Batiștei, nr. 24 A). Prețul biletului este 15 lei.

Invitații mai mult decât speciali ai formației Moebius sunt: Florentin Vasile (Robin and the Backstabbers), Ioana Lefter (Fine it’s Pink), Adrian Spier (Velosonics), Oana Maria Zaharia (Poetrip), violoncelistul Alexandru Grăjdeanu și violonista Elena Stoica, precum și Călin Crișan, care va întreține atmosfera de după concert cu un mix eclectic de muzici bune.

În cadrul concertului, intitulat tradițional în limba engleză Moebius – First year anniversary, va fi lansat și un nou single: Kabel.
Event: https://www.facebook.com/events/590792207695226/

“Ar trebui să încerce oficializarea unui nou gen muzical: narcotic rock-ul. Minorii ar trebui să ceară acordul părinților pentru consumul muzicii lor și asta pentru a fi conștienți de halucinațiile sonore pe care le vor avea. Oricum, consumați muzica Moebius cu responsabilitate!”.
Bogdan Șerban, realizator GuerriLive (Radio Guerrilla)

Moebius – considerată una dintre cele mai bune trupe debutante ale anului 2013, an în care a și făcut parte din Propunerea Guerrilla, un proiect care promovează cele mai bune trupe noi – este o formație bucureșteană de indie rock psihedelic.

Moebius înseamnă: Ştefan Eremia (voce/chitară), Andrei Erdei (voce, chitară), Bogdan Stavarache (bas și voce), Andrei Țîrcă (tobe) și Gabriel Kirmaier (chitară).

Moebius:
https://soundcloud.com/moebiusro
https://www.youtube.com/user/MoebiusRO
https://www.facebook.com/moebius.ro


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*