Robin and the Backstabbers canta in Club Control pe 6 martie

265 vizualizări

Joi, 6 martie, carismaticii rockeri Robin and the Backstabbers fac iar mega show in Control si dau startul sezonului de concerte din 2014! Invitata sa incalzeasca atmosfera este tanara si hip-speciala trupa Moebius.

Fb event
Intrare: 25 lei.
Open doors: 21.00h
Sala Berlin/ Club Control – Str. Constantin Mille, nr. 4
 www.facebook.com/clubcontrol
✦✧ ✦✧
Robin and the Backstabberseste un grup de pop melodramatic din Bucureşti, înfiinţat în 2010. Componenţa actuală îi cuprinde pe Andrei Robin Proca (voce, chitară), Florentin Vasile (chitară), Vlad Feneşan (chitară bas), Vladimir Proca (tobe), Radu Moldovan (tobe) şi Andrei Fântână (saxofon, acordeon, chitară). Formaţia s-a bucurat de un anume magnetism încă de la început, câştigând Premiul Publicului la ediţia din 2010 a competiţiei Stufstock Newcomers.

robin web-1

A concertat în toate oraşele semnificative din România (Bucureşti, Timişoara, Cluj, Galaţi, Iaşi, Braşov, Constanţa, Târgu Mureş, etc.), bifând şi o apariţie în Republica Moldova, în cadrul festivalului Acoperire Culturală, organizat de ICR Chişinău, şi a cântat în deschiderea unor formaţii precum Whitest Boy Alive (GER), Obits (US), British Sea Power (UK) şi Reptile Youth (DEN).

Robin and the Backstabbers a lansat un singur album de studio, în noiembrie 2012, intitulat Bacovia Overdrive, vol. 1: Stalingrad, primul dintr-o trilogie care urmează să mai cuprindă Arhanghel’sk şi Vladivostok.

www.robinandthebackstabbers.com
www.youtube.com/user/RatBackstabbers
www.facebook.com/RobinandtheBackstabbers

***
Moebius este o trupă bucureșteană de indie rock psihedelic, care în mai puțin de un an de la lansare a reuşit să surprindă publicul cu un aer diferit pe scena alternative autohntonă: câteodată post-punk revival, câteodată post-rock sau psy.

Despre Moebius, Bogdan Șerban, realizator al emisiunilor Guerrilive si Guerrilla Logout, spune că “ar trebui să încerce oficializarea unui nou gen muzical: narcotic rock-ul. Minorii ar trebui să ceară acordul părinților pentru consumul muzicii lor și asta pentru a fi conștienți de halucinațiile sonore pe care le vor avea. Oricum, consumați muzica Moebius cu responsabilitate!”.

Moebius înseamnă: Ştefan Eremia (voce/chitară), Andrei Erdei (voce, chitară), Bogdan Stavarache (bas și voce), Andrei Țîrcă (tobe) și Gabriel Kirmaier (chitară și acordeon).

www.facebook.com/moebius.ro
www.youtube.com/user/MoebiusRO
soundcloud.com/moebiusro/


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*