Dark Sky, Phoenix, Anton și Scarlet Aura vor concerta la Power Metal Day 2023

Power Metal Day 2023 va avea loc pe data de 2 septembrie, la Arenele Romane din București. Evenimentul este organizat de Amici Della Musica, iar biletele s-au pus în vânzare pe AmBilet.ro, primele 50 de bilete la ambele categorii având preț promoțional. Doar 100 de bilete au fost puse în vânzare pentru Meet&Greet, iar cei care vor achiziționa acest tip de bilete vor beneficia de acces în toate zonele,  sesiune foto cu artiști și autografe.

Pe scena Arenelor Romane vor urca Dark Sky, din Germania, Phoenix, Anton și Scarlet Aura.

Dark Sky este o trupă fondată în 1982, în Germania. În primii ani de la înființare, aceștia cântau hard rock, însă mai târziu și-au cristalizat o formulă muzicală heavy metal melodic. Până în prezent, trupa a lansat șapte albume, cel mai recent dintre acestea fiind Signs Of The Time, album ce a văzut lumina zilei pe 4 august 2023, prin casa de discuri Metropolis Records. Cu doar câteva zile în urmă, pe 15 mai, Dark Sky a lansat videoclipul oficial al single-ului care dă titlul celui mai recent album, Signs Of The Time.

Trupele Phoenix, Anton și Scarlet Aura sunt bine cunoscute publicului din țara noastră, fiind formații cu o largă și impresionantă activitate pe scena românească.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*