Vocalista Scarlet Aura, prima gazdă internațională a Wacken Radio

1.456 vizualizări

Aura Dănciulescu, vocalista și compozitoarea formației Scarlet Aura s-a alăturat echipei Wacken Radio din aprilie 2019. Emisiunea ei se numește „Go Wild” și e prima emisiune marca Wacken în engleză.

„Am fost invitată să dau un interviu din partea trupei Scarlet Aura în emisiunea S.T.U.N.T.S. pentru Wacken Radio, găzduită de TinU și SlayerOfMadness. Ne-am conectat imediat și invitația de a mă alătura lor în calitate de gazdă radio a venit natural. N-am putut să refuz. Apoi am aflat că Wacken acceptă aplicații pentru locul de gazdă radio, iar dacă treci de testele lor te poți alătura echipei. Am aplicat, am trecut testele și iată-mă! Joia aceasta voi fi co-gazdă a doua oară la emisiunea S.T.U.N.T.S. și curând voi începe propria mea emisiune plină de surprize metal, în propriul meu stil caracteristic. Desigur, emisiunea mea se va numi ‘Go Wild’, fiind o vorbă pe care o spunem mereu în trupă.”

TinU adaugă: „Eu și Slayer am fost pur și simplu impresionați de aura personală a Aurei – așa că am profitat de oportunitate s-o convingem să fie prezentatoare pentru Wacken Radio și să avem un show în engleză pe streamul nostru.”

Aura Dănciulescu a fost mereu pasionată de muzică și scris, iar după numeroase proiecte muzicale și prima sa formație rock Steelborn, în sfârșit a luat naștere Scarlet Aura în 2014 – metal star-ul exotic în ascendență al estului care a atras atenția promoterilor și publicului internațional.

Combinația dintre o vocalistă carismatică cu una dintre cele mai interesante voci metal/husky vocals, riffuri și balanță grele cu o performanță unică și seductivă pe scenă, apariția unui înger sclipitor și piese curajoase, scoate în evidență formația în scena heavy metal.

Aceasta nu a fost primul contact între Scarlet Aura și Wacken, trupa fiind sprijinită de Wacken Foundation în 2018.

Pe 22 martie 2019, Scarlet Aura a lansat al patrulea album de studio, „Hot’n’Heavy”, scris și produs de chitaristul și producătorul Mihai Dănciulescu. „Hot’n’Heavy” e un album concept și e primul dintr-o trilogie numită „The Book of Scarlet”, care introduce ascultătorii în lumea formației și fiecare melodie spune ceva despre trupă și pentru ce luptă ei.

Trilogia e acompaniată de trei cărți fantasy scrise de Aura, prima numindu-se „Ignition” și are versurile melodiei integrate în poveste.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*