Testament: castiga 3 invitatii la concertul de la Bucuresti

Formatia americana TESTAMENT va sustine un concert la Arenele Romane din Bucuresti in data de 12 august 2014. Evenimentul este organizat de catre Phoenix Entertainment.

Reamintim ca accesul publicului va fi permis incepand cu ora 18:00, iar concertul va începe la ora 19:30. Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la preţul de 92 RON.

Mai mult decat atat, Phoenix Entertainment a pregatit un pachet special pentru cumparatorii care vor achizitiona bilete la ARTmania Festival Sibiu 2014. Acestia vor avea parte de o reducere de 10 ron la concertul Testament, doar in conditiile in care isi cumpara simultan ambele bilete direct de la sediile Eventim din Bucuresti, Cluj, Ploiesti si Timisoara.

Sediul Eventim Bucuresti: Str.Polona, Nr.15, Sector 1;
Sediul Eventim Cluj: Stadionul Cluj-Arena (Casa de bilete a stadionului);
Sediul Eventim Timisoara : Str. Marasesti, Nr. 2 (Casieria Teatrului National Timisoara);
Sediul Eventim Ploiesti: Casa de Bilete a Stadionului Ilie Oana Strada Stadionului, Nr. 26.
Oferta este valabila pana la data de 1 August, 2014!

CONCURS:

Poti castiga una din cele 3 invitatii (invitatie valabila pentru o singura persoana) oferite de catre Maximum Rock si Phoenix Entertainment, daca:
1. Dai LIKE la pagina noastra de FACEBOOK
2. Ne spui la acest link care este piesa ta preferata de la formatia Testament
3. Dai SHARE la acest concurs. IMPORTANT! Lasa aceasta postare publica pentru ca noi sa putem valida ca ai indeplinit acest pas. Daca postarea nu este publica si nu avem acces la ea, nu vom putea verifica si vom fi nevoiti sa alegem un alt castigator! Nu pierdeti premiul din mana odata ce l-ati obtinut!

Castigatori:
Maria Gabriel-Mihai
Alexandra Matei
Lidia Miricioiu-Tanaseanu

Invitatiile se ridica de la sediul Maximum Rock Romania in perioada 07 august (ora 14.00) -11 august 2014 (ora 17.00), pe baza unui act de identitate.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*