Robb Flynn (Machine Head) despre noul chitarist: „cântă Imperium mai bine decât mine”

399 vizualizări

Vocalistul formației Machine Head, Robb Flynn, a fost prins și luat la întrebări de echipa HEAVY1 din Franța, dezvăluind mai multe despre audiția lui Vogg (Waclaw Kieltyka) din Decapitated, dar și despre toboșarul Matt Alston (Devilment, Eastern Front).

Audițiile durau de ceva vreme, iar audiția lui Vogg m-a distrus pur și simplu – era atât de bună și exactă. A trimis o înregistrare pentru „Imperium” ca primă încercare. Mereu îi aveam pe toți să facă un test de sunet să ne asigurăm că toate nivelele sunt bune și chestii. Am rămas pur și simplu „Oh, Doamne! Tipul ăsta cântă ‘Imperium’ mai bine decât mine!” A fost o nebunie. Apoi am vorbit, foarte de treabă tipul. Cu Matt, același lucru: l-am ascultat, l-am chemat să cântăm și gata.

Machine Head revine la București (club Quantic) pentru un concert special de 3 ore, structurat în două părți. Jumătate de show va fi prezentat celebrul material „Burn My Eyes” (1994), iar în cealaltă jumătate se vor cânta alte piese de rezistență din discografia trupei, inclusiv ultimul material discografic „Catharsis” (2018).

Eveniment FB: https://www.facebook.com/events/468411027071559/

Bilete găsiți exclusiv pe AmBilet.ro, dar grăbiți-vă pentru că se duc repede, deși mai e mult până în mai 2020!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*