Concert Zdob si Zdub in Bucuresti! Afla detalii

Seria de concerte de pe timpul verii de la Gradina Verona din Bucuresti continua joi, 24 iulie, cu doua trupe exceptionale din Republica Moldova! Incepand cu ora 19:00, cei de la Cuibul va vor atrage in lumea lor eleganta pe ritmuri lounge/jazz acustic, urmand apoi ca Zdob si Zdub sa dea drumul la petrecere pe acorduri mult iubite de hardcore moldovenesc!
Biletele la concert costa 40 de lei si sunt disponibile in avans atat pe www.iabilet.ro si www.bestmusic.ro (plata online cu cardul) cat si in retelele de magazine UMAN, Senia si Perfect Tour. La intrare, in seara concertului, biletele vor costa 50 de lei.
Cuibul este o trupa din Chisinau infiintata in 1991 de catre muzicianul Igor Dinga (producator muzical pentru Zdob si Zdub). Dupa 6 albume, o perioada de pauza si o revenire in 2010 cu un nou material, anul 2013 marcheaza stabilirea trupei intr-o noua formula alaturi de vocalista Lidia Scarlat. In aceasta componenta au cantat in deschidere pentru The Cardigans si Morcheeba, iar acum se pregatesc pentru lansarea unui nou album cu 14 piese in format acustic-cameral.
Cuibul – Episod (acoustic session)
O trupa care nu mai are nevoie de nicio prezentare, Zdob si Zdub au in acest an o vara incarcata; vor canta la unele din cele mai importante festivaluri din Romania, dar vor calatori si prin Rusia, Ucraina si Lituania. E o bucurie astfel sa-i avem pe cei sase magnifici alaturi de noi la Gradina Verona – asteptati-va la un show complet, inegalabil, atat cu noutati din repertoriul formatiei cat si cu piese-cheie din istoria de 20 de ani Zdob si Zdub!
Zdob si Zdub – Moldovenii s-au nascut (video)
Concertele deosebite, lejere si cu dichis vor continua pe parcursul verii in splendida gradina din spatele librariei Carturesti Verona! O serie de evenimente provoked by Grolsch, organizate de catre Overground Music si Carturesti.

Sursa: Comunicat de presa

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*