Robb Flynn (Machine Head) a lansat o piesă protest alături de Jesse Leach (Killswitch Engage)

Robb Flynn (Machine Head) - Jesse Leach (Killswitch Engage)
Robb Flynn (Machine Head) - Jesse Leach (Killswitch Engage)
267 vizualizări

Robb Flynn (Machine Head) a lansat o piesă protest alături de Jesse Leach (Killswitch Engage), pe care o puteți urmări mai jos.

Robb Flynn, vocalistul și chitaristul formației Machine Head, ne spune mai multe despre sursa de inspirație a piesei:
„Am scris versurile miercuri, 27 mai 2020, ziua în care cei patru ofițeri care l-au ucis pe George Floyd nu au fost acuzați de nimic. În acea zi au început proteste și revoltele în toată America. Am mers în Oakland, trecând printre manifestațiile ce aveau loc deja și, cuprins de furie, am notat tot ce simțeam în acel moment. În câteva ore, ceea ce simțeam și voiam să spun a fost inclus în această piesă”.

Referitor la colaborarea cu Jesse Leach (Killswitch Engage), Robb a declarat:
„Vorbisem cu Jesse de vreo 6 luni despre o colaborare. Din păcate (sau din fericire), programele noastre nu s-au aliniat, dar odată cu carantina provocată de coronavirus am avut timp să facem ca totul să funcționeze. După ce s-a întâmplat cu George Floyd, i-am trimis versurile pe care le-am scris lui Jesse Leach, iar el mi-a răspuns spunând că este foarte interesat. Jesse este persoană importantă, îl consider un pionier și, în multe privințe, unul dintre persoanele care au schimbat fața metalului. Contribuția sa la această melodie a făcut ca aceasta să fie extrem de puternică”.

MACHINE HEAD va dona o parte semnificativă din veniturile obținute prin piesa „Stop The Bleeding” către http://grassrootslaw.com, organizația ce reprezintă și apără drepturile unor persoane precum George Floyd, Breonna Taylor sau Ahmaud Arbery.

Reamintim că Machine Head va susține un concert special de 3 ore la Arenele Romane din București, în data de 31.10.2020, iar biletele se pot achiziționa prin www.AmBilet.ro.


1 Comment on Robb Flynn (Machine Head) a lansat o piesă protest alături de Jesse Leach (Killswitch Engage)

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*