Bilete la Maximum Rock Awards la pret promotional

317 vizualizări

La cererea publicului, am decis ca biletele pentru „Maximum Rock Awards”, gala de premiere care va avea loc pe data de 26 februarie 2014 in Club Colectiv din Bucuresti, sa poata fi achizitionate si din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro) la pretul promotional de 20 de lei.

Acest pret este valabil pana in ziua concertului. Pe data de 26 februarie, biletele vor putea fi achizitionate doar de la intrare, la pretul de 25 de lei.

Reamintim ca pe data de 26 februarie 2014, in Club Colectiv, de la ora 20:30, Maximum Rock celebreaza un eveniment important pentru scena autohtona de rock si metal.

Este vorba despre ceremonia de premiere a formatiilor castigatoare la cea mai recenta editie a „Maximum Rock Awards 2013”.

In cadrul evenimentului, vor urca pe scena trei trupe importante pentru fenomenul rock/metal local si emblematice pentru „polaritatile” acestuia.

Este vorba despre APA SIMBETII – castigatoare a trofeului „Best Metal Newcomer” si reprezentativa pentru ambitia si performantele noii generatii, urmata de REZIDENT EX, o formatie de mare forta, cu o vasta experienta, singura castigatoare a doua trofee – „Best Romanian Rock Band” si „Best Romanian Rock Album”2013.

REZIDENT EX vor sustine un recital impreuna cu invitatii lor speciali, un moment unic care nu trebuie ratat avand in vedere ca bandul  pregateste in perioada urmatoare prezentarea noului solist vocal.

Invitati la eveniment sunt si cei de CHANGING SKINS care vor dezvalui cateva piese de pe mult asteptatul material discografic, care va aparea in cursul lui 2014.

La „Maximum Rock Awards 2013”, fanii vor avea ocazia sa participe la meet and greet-uri cu trupele prezente la eveniment, dar si sa-si achizitioneze CD-uri, tricouri si alte accesorii rock de la un stand specializat.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*