Maximum Rock Awards 2013, 26.02.2014, Club Colectiv, Bucuresti

292 vizualizări

26 februarie 2014 a insemnat „Maximum Rock Awards 2013” la Club Colectiv in Bucuresti. In cadrul evenimentului, formatiile castigatoare (gaseste lista completa AICI) au fost rasplatite cu un trofeu care le va aminti mereu ca fanii le sunt alaturi si ca lumea rock le sustine.

Trupele care au cantat la show, Apa Simbetii (Best Romanian Metal Newcomer), reprezentanta a noului val de metal romanesc, Changing Skins (invitati) – adepta sonoritatilor caracteristice rockului alternativ modern si Rezident Ex (Best Romanian Rock Band, Best Romanian Rock Album) – emblematica pentru un gen de metal indragit in Romania, au dat tot ce au avut mai bun pe scena, transformand spectacolul intr-un succes.

Gala de premiere a inceput in jurul orei 9, cand Nelu Brindusan, organizatorul evenimentului, impreuna cu Alex Revenco, jurnalist, au urcat pe scena pentru a decerna trofeele. Rand pe rand, cate un purtator de cuvant al castigatorilor s-a prezentat in fata fanilor si a fost onorat cu un trofeu.

Gestul a fost primit cu bucurie de invingatori si dupa ce acest moment a trecut, a intrat in actiune Apa Simbetii, care a dat startul spectacolului cu o prestatie in forta, plina de vana, care arata ca metalul tanar romanesc are sange fierbinte in el, nu gluma. Show-ul formatiei a fost atat de apreciat, incat baietii au mai cantat o piesa la bis.

A urmat o scurta pauza, dupa care Changing Skins, o formatie foarte indragita de fanii rockului alternativ din Romania, s-a prezentat in fata melomanilor pentru prima data pe 2014, dand startul anului in stil mare. In cadrul concertului, CS a interpretat o melodie nou-nouta, in prima auditie, de pe viitorul material discografic care va aparea in cursul acestui an. Receptia cantecului a fost grozava, ceea ce ne face sa credem ca noul album va suna bestial.

Mult asteptatii Rezident Ex au urcat pe scena in jurul orei 22:30 si au oferit un spectacol exceptional, alaturi de solistii Sebastian Bolocan, Klaus Pardos, Dudu Isabel si Leo Iorga. Spre bucuria fanilor, foarte multe personalitati importante pentru lumea rock locala au fost prezente. Ii mentionam pe Tudor Turcu (castigator X-Factor), Cristi Hrubaru, Alin Dinca (Trooper), Marius Batu (Holograf, Pasarea Colibri, Poesis etc), dar si noii instrumentisti ai formatiei lui Kempes.

S-au cantat piesele de pe noul album „Alpha” iar acestea au sunat impecabil cu vocile solistilor. Mult iubita piesa „Brigadierii” a fost clar vedeta serii, iar la bis toti solistii au urcat pe scena pentru a canta impreuna. Mai mult, la final si publicul si-a gasit loc alaturi de artisti si a sarbatorit momentul cot la cot cu acestia.

„Maximum Rock Awards 2013” a reprezentat un succes iar organizatorii isi doresc sa multumeasca publicului care a votat si care a fost la eveniment, precum si formatiilor care au cantat in cadrul spectacolului, dar si sustinatoilor si invitatilor care si-au facut aparitia la gala.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*