Rezident Ex, Apa Simbetii si Changing Skins va invita la „Maximum Rock Awards”

Gala de premiere Maximum Rock Awards se apropie cu pasi repezi iar formatiile participante sunt emotionate si abia asteapta sa cante!

Rezident Ex, Apa Simbetii si Changing Skins sunt gata sa transforme seara de 26 februarie 2014 intr-un eveniment exceptional, marcat de dragostea pentru muzica rock.

Mai mult, pe langa trupele care vor evolua pe scena, vor fi prezenti si membri ai grupurilor castigatoare, astfel incat fanii care vor lua parte la show se vor afla intr-o companie selecta.

Iata ce declaratii au facut muzicienii din cele trei formatii care promit sa ia pe sus scena din Colectiv.

„Va invitam sa sarbatoriti impreuna cu noi cele doua premii castigate de Rezident Ex: „Best Romanian Rock Band” si „Best Romanian Album”. In cadrul galei, vom sustine un recital alaturi de prietenii si invitatii nostri speciali: Leo Iorga, Dudu Isabel, Klaus Pardos, Ciprian Rosculescu si Sebastian Bolocan. Suntem siguri ca va fi un spectacol memorabil”, au declarat cei de la Rezident Ex.

„Trupa Apa Simbetii multumeste fanilor pentru voturi si sutinere si celor de la Maximum Rock pentru nominalizare si gazduire. Ne bucuram ca avem ocazia sa cantam pe aceeasi scena cu Rezident Ex si Changing Skins. Am dori sa anuntam pe aceasta cale ca lucram la un nou album si la un videoclip. Anul acesta speram sa finalizam ambele proiecte. Ne auzim la concert!”, au completat cei de la Apa Simbetii.

„Suntem foarte incantati ca suntem invitati sa cantam in cadrul premiilor Maximum Rock. Este ocazia perfecta ca trupa Changing Skins sa inceapa anul cu dreptul! In acest moment lucram pe mai multe fronturi la noul material. Ne-am decis sa nu ne grabim si sa lasam lucrurile sa decurga natural, pentru a crea un nou disc exceptional. De alta, vom fi foarte ocupati punand la punct viitorul material discografic, motiv pentru care este posibil sa nu aparem live atat de des. Tocmai de aceea va asteptam la show-urile noastre, incepand cu cel de pe 26!”, au spus trupetii de la Changing Skins.

Spectacolul va incepe la ora 20:30.

Cei care doresc sa isi achizitioneze bilet la eveniment o pot face inainte de gala, prin reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro), la un pret promotional de 20 de lei. Oferta este valabila pana pe data de 25 februarie 2014, inclusiv.

Biletele procurate de la intrare, in ziua evenimentului, vor costa 25 de lei.

Mai multe informatii despre „Maximum Rock Awards” AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*