Up To Eleven le transmite un mesaj fanilor muzicii alternative

A mai ramas doar o saptamana pana la evenimentul dedicat muzicii alternative, „We Are The Alternative”, care va avea loc pe data de 9 octombrie 2014, in Club Colectiv, din Bucuresti.

In cadrul acestui show, vor urca pe scena patru formatii emblematice pentru scena alternativa din Romania: Changing Skins, Up To Eleven, Bodark si White Ash.

Formatiile vor sustine recitaluri speciale si le vor dezvalui surprize fanilor prezenti la eveniment!

„We Are The Alternative” este un eveniment periodic, marca Maximum Rock & Promusic Events, si aspira sa scoata la lumina cei mai valorosi artisti alternativi din Romania!

Deoarece acestia reprezinta, de fapt, viitorul muzicii autohtone, este nevoie de o platforma solida de promovare, prin care publicul sa ajunga sa cunoasca adevaratele valori ale scenei locale.

Up To Eleven Trupa

Mircea Petrescu, solistul formatiei UP TO ELEVEN, a transmis un mesaj pentru fanii formatiei si ai muzicii alternative. Mircea vorbeste despre importanta sustinerii acestui gen in Romania si ii invita la „We Are The Alternative” pe toti cei care se regasesc in cultura altfel.

Program „We Are The Alternative”:

Open-doors: 19:30. Prima formatie va urca pe scena la ora 20:00 iar evenimentul ia sfarsit la ora 23:30.

Pretul unui bilet este de 15 lei. Biletele pot fi procurate doar in ziua evenimentului, de la intrarea in Club Colectiv.

Facebook Event


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*