byron canta acustic pe 28 martie

byron canta acustic pe 28 martie in Colectiv; invitati – trupa Cuibul din Republica Moldova!

Dupa concertul de la Chisinau, unde Cuibul si byron au oferit publicului o seara de neuitat scaldata in sunete acustice, cele doua trupe sustin partea a doua a evenimentului Acoustic Mixed Emotions vineri, pe 28 martie la Bucuresti! Concertul va avea loc in Club Colectiv (str. Tabacarilor, nr. 7) iar accesul publicului se va face de la ora 21:00. Biletele in avans costa 30 de lei si se pot comanda online pe www.iabilet.ro si www.bestmusic.ro (print at home) iar la intrare biletele se vor gasi la pretul de 40 de lei.

byron au lansat la sfarsitul lunii februarie cel de-al cincilea album, “Melancolic”, ce cuprinde muzica serialului original HBO „Ramai cu mine”. Albumul, ce contine 18 piese noi compuse de byron special pentru serial – printre care „Masa pentru doi” sau „Melancolic”, piesa de generic – urmeaza in scurt timp sa fie disponibil pe scara larga in format fizic si digital. In concertul de pe 28 martie byron vor canta atat piese de pe acest nou material cat si piese mai vechi, toate urmand a reinterpretate in variante acustice.

byron – Far Away (Live Underground in Salina Turda)

byron acustic:
Dan Byron (voce, chitara acustica, flaut)
6fingers (clape, chitara acustica, acordeon, glockenspiel, voce)
Laszlo Demeter (bas acustic)
Dan Georgescu (tobe, percutie)

Dupa ce au intampinat primavara cantand la Moscova in deschidere pentru Morcheeba, cei de la Cuibul vin la Bucuresti alaturi de byron pentru un concert acustic! Cuibul este o formatie din Chisinau infiintata de catre muzicianul Igor Dinga (producator muzical pentru Zdob si Zdub) si activa inca din 1991.Dupa 6 albume, urmeaza o perioada de pauza si apoi o revenire in 2010 cu un nou material muzical. Anul 2013 gaseste formatia stabilindu-se intr-o noua formula alaturi de vocalista Lidia Scarlat. Impreună cu Lidia, Cuibul a inregistrat un nou album ce curand va aparea pe piata.

Cuibul – Episod (acoustic session)

Cuibul:
Lidia Scarlat (voce)
Igor Dinga (chitara, voce)
Igor Cosolean (chitara)
Andrei Boico (bass)
Eugen Berdea (cajon)

Haideti asadar vineri, pe 28 martie, in Colectiv (str. Tabacarilor, nr. 7) la concertul trupelor byron si Cuibul! Biletele costa 30 de lei si sunt disponibile in avans pe www.iabilet.ro si www.bestmusic.ro iar la intrare acestea vor costa 40 de lei.

www.byronmusic.ro
www.cuibul.md


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*