Formatia Axecutor va sustine un concert in Bucuresti

475 vizualizări
Joi 15.05.2014 incepand cu ora 20 Romanian Thrash Metal Club va invita in Private Hell Club (Calea Grivitei nr. 91) pentru cel de-al treilea concert din cadrul acestui turneu in Romania, eveniment ce-i va avea in deschidere pe Rapture (https://www.youtube.com/user/RaptureBandChannel) si Crossbone (https://www.facebook.com/crossboneband).
Pana la aparitia primelor material originale, Axecutor a inceput in vara anului 2010 ca multi altii cu coveruri Sodom, Sepultura, Destruction, Venom. La inceputul anului 2011 trupa inregistreaza primele lor piese „Speed metal assault”, ” Cryptic Death”, „Trace Of Torment”, alaturi de alte doua coveruri „Troops Of Doom” – Sepultura si „Countess Bathory” – Venom. In 2012 scot pe piata primul material oficial, un demo alcatuit din piese mai noi si mai vechi intitulat „Speed Metal Assault”. Aprilie 2014 este momentul lansarii primului EP intitulat „Aggressive Extermination” si ce expunere mai buna ar putea propune decat un mini turneu in Europa ce include si Romania.
Bilete costa 10 RON si vor fi disponibile la intrare, in seara evenimentului.
Componenta:
Blasphemer Panzer (Nalivator) – voce
Tormentor – bas/voce
Witcher – chitara solo
Enforcer – chitara ritmica
Vidas – tobe
De asemenea va reamintim ca si in cadrul acestui eveniment puteti achizitiona abonamente pentru Romanian Thrash Metal Fest – Old Grave Fest 3rd Edition la pret promotional de doar 100 RON, eveniment ce va avea loc in club Fabrica in 10 si 11 octombrie 2014. Acest pret este valabil doar in seara concertului Axecutor.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*