Concert Reactory in Bucuresti

Continuand seria evenimentelor underground thrash inceputa cu Virus (UK) si continuata cu Axecutor (BG), Romanian Thrash Metal Club va propune un nou eveniment de data aceasta fiind vorba de trupa germana Reactory, sambata, 24 mai 2014, in Private Hell Club (Calea Grivitei nr. 91).
Influentata de trupe americane si europene thrash din anii ’80, cantat rapid si agresiv, Reactory este una din multele trupe din noul val de thrash, cu o singura diferenta, spun ei: Reactory este thrash metal! Reactory a fost infintata in 2010 in Berlin cu un singur scop, pentru a sarbatori thrash metalul cat mai nealterat. Trupa a inregistrat un demo in acelasi an si a si avut parte de primele show-uri live. In vara anului 2012, EP-ul „Killed By Thrash”, a fost inregistrat si lansat de Slaney Records in ianuarie 2013 .
In iulie 2013, trupa incepe inregistrarile pentru albumul „High On Radiation”, lansat de Iron Shield Records in februarie 2014.
Componenta:
Hanz Hazard – voce
Jerry Reactor – chitara
Jonny Master – bas
Atomic Dude – tobe
Biletele costa 15 RON si vor fi disponibile la intrare in seara evenimentului.
Pentru ca evenimentul este organizat intr-o zi de weekend ne putem permite sa prelungim distractia cu 2 trupe in deschidere, acestea fiind:
Craiova si Sibiu sunt celelalte doua orase ce vor gazdui acest eveniment. Datele sunt: 23.05.2014 Craiova Retro Pub (RO) si 25.05.2014 Sibiu Bohemian Flow (RO).

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*