Concert Virus, 9.7 Richter, Damage Case in Club B52

In data de 30.04.2014, Romanian Thrash Metal Club va invita la un concert cu un nume de legenda al thrashului britanic.

Inventatorii conceptului de „Thermonuclear Thrash”, Virus, caci despre ei este vorba, au aparut pe firmament intr-un moment in care scena locala era dominata mai degraba de hardcore punk, acum mai bine de un sfert de secol, in 1986. Debutul, Pray for War, a aparut un an mai tarziu si energia lui haotica i-a facut pe unii sa ii declare raspunsul britanic la Voivod. Temele apocaliptice sunt la ele acasa si vor fi si pe urmatoarele doua full-lengthuri, Force Recon si Lunacy, sustinute de o instrumentatie zgrunturoasa, murdara si violenta.

Dupa o lunga perioada de absenta, intre 1990 si 2008, Virus revine cu acelasi mesaj, A New Strain of an Old Disease fiind numele ultimului produs discografic, un EP aparut anul trecut la Killer Metal Records. In paralel cu pregatirea unui nou album, Virus se lanseaza intr-un turneu european, Contaminate Europe Tour, in cadrul caruia vor vizita in premiera Romania. In seara de 30 aprilie, Club B52 (strada 11 Iunie nr. 50, Bucuresti) va fi gazda unui eveniment de exceptie, care va lasa intiparite in mintile celor prezenti imagini dintre care ciuperca atomica va fi din cele mai cuminti!

In deschidere, o trupa cu care publicul dedicat heavy metal-ului a facut cu siguranta cunostinta, 9.7 Richter, si tanara dar promitatoarea formatie de thrash metal, Damage Case!

Pretul biletelor va fi 25 de lei si acestea vor fi disponibile exclusiv la intrarea in club.

Membrii Romanian Thrash Metal Club au intrarea libera.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*