Times of Need va cânta în deschiderea concertului Dirty Shirt de la Cluj Napoca (26 mai)

1.034 vizualizări

Formația clujeană TIMES OF NEED a fost invitată să cânte în deschiderea concertului  DIRTY SHIRT care va avea loc în data de 26 mai la Flying Circus din Cluj Napoca!

Biletele pentru acest concert sunt disponibile online exclusiv pe www.AmBilet.ro la următoarele categorii de prețuri:

–  Pre sale: 29 lei (primele 100 bilete) 
 Normal Ticket: 35 lei
– Acces (în ziua concertului): 40 lei
Număr limitat de bilete!

Event: Dirty Shirt / Times of Need / Cluj-Napoca

TIMES OF NEED  este o trupă de Southern/Groove Metal din Cluj-Napoca (România) formata din Mr. Propper (ex. Truda), Razvan Usineviciu, Adrian Turcu (ex. Betrayer) si Ricco Kave (ex, Truda, Cash). Muzica este extrem de energică și in your face, dar în același timp matură, menținând un vibe pozitiv, influențele fiind în mare parte de peste ocean.

„Backbone”, primul single Times of Need a apărut pe 26 august 2013, scotand în evidență partea neconstructivă a concurenței dintre trupele românești urmat de single-ul „Liar” in toamna aceluiasi an. Pe parcursul anului 2014, Times of Need aveau la activ peste 100 aparitii live, in cadrul unor evenimente importante cum ar fi „We are Rocking The City 2014 Cluj-Napoca’” sau in cadrul festivalurilor moto din Romania. In Aprilie 2014, trupa castiga Marele Premiu in cadrul concursului „Jaxx Rock Battle – Acoustic Edition”. In toamna anului 2014 TON lanseaza primul EP intitulat „The Road to Nowhere” care contine trei piese” Breakdown, Believe si Cycle of Life, EP care se bucura de success pe scena rock romaneasca.

In acelasi an Times of Need a impartit scena cu Trooper, Kempes, Implant pentru Refuz, Altar si multi altii si avand o participare memorabila in cadrul Untold Festival, iar la inceputul anului 2016 baietii lanseaza primul videoclip oficial la piesa „Cycle of Life”.
Cu un playlist pe măsură, Times of Need este o trupă care momentan are peste 150 de concerte sub centura si care cu ajutorul sound-ului inedit si a prestatiei live explozive, a reusit sa zguduie scenele multor festivaluri si cluburi din tara.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*