Gene Simmons nu regreta ca a spus ca rockul este mort. Artistul isi sustine parerea

Gene Simmons, basistul si vocalistul formatiei KISS, nu se lasa induplecat de comentariile colegilor sai de breasla, care l-au contrazis cu privire la recent facuta declaratie care in care artistul afirma ca „rockul este mort”.

Desi muzicieni ca Slash sau Rob Halford (Judas Priest) l-au contrazis pe Simmons, acesta nu se lasa. Intr-un interviu recent cu Joel Nichols de la KSHB TV, rockerul nu a lasat loc de indoieli.

„Rockul este mort. Te intreb ceva iar tu imi raspunzi, bine? Din 1958 pana in 1988 sunt 30 de ani, din care poti extrage nume de formatii grozave. Elvis, Beatles, Rolling Stones, Hendrix, Zeppelin…una intr-una, doar trupe exceptionale. Chiar si Motown, Madonna, Prince sau Michael Jackson. Din 1988 si pana acum…spune-mi doar 5. Legendare. Nimeni. Ce spui de asta?”, a explicat Simmons.

Intrebat daca vede situatia economica drept dusmanul muzicii rock, Gene a declarat ca nu.

„Nu, nu cred ca e vorba despre economie. Cred ca tehnologia a luat-o inaintea legii iar acum industria muzicala e un fel de Vest Salbatic. Oamenii acapareaza teritoriu si nu platesc pentru acesta. Astfel, trupele se devalorizeaza si este trist, pentru ca, in ritmul asta, nu vom avea un nou KISS…”, a punctat muzicianul.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*