Gene Simmons (KISS), implicat intr-o ancheta a Politiei din Los Angeles

239 vizualizări

Gene Simmons, basistul formatiei KISS, a fost implicat intr-o ancheta a Politiei din Los Angeles.

Potrivit CNN, artistul si familia acestuia nu sunt suspecti dar este posibil ca proprietatea din L.A. a muzicianului sa fi fost teatrul in care s-au desfasurat acte de pedofilie.

Departamentul L.A.P.D. specializat in crime online impotriva copiilor (filmarea de materiale pornografice pentru internet, atragerea minorilor cu ajutorul internetului etc) a obtinut un mandat de cercetare care i-a oferit acces la proprietatea si calculatoarele membrilor familiei Simmons.

Politia a tinut sa precizeze ca in niciun caz nu se pune problema ca muzicianul sa fi fost implicat in teribilele infractiuni, despre care nu se cunosc mai multe informatii.

„Ne-am deplasat la proprietatea lui Gene Simmons pentru a discuta despre o infractiune care e posibil sa se fi petrecut pe proprietatea acestuia in timp ce el era plecat in turneu cu KISS, alaturi de familia sa. Nici Gene Simmons, nici familia acestuia nu reprezinta interes pentru ancheta. Atat Simmons cat si membrii familiei lui coopereaza pentru rezolvarea acestui caz”, au declarat reprezentantii L.A.P.D.

Shannon Simmons, sotia lui Gene, a postat pe Facebook-ul sau personal update-uri cu privire la investigatie.

„Doamne, ce nebunie! Toate iPhone-urile si iPad-urile noastre au fost verificate. Acum poate incepe ancheta reala!”, a scris Shannon.

Mai multe detalii pe masura ce acestea sunt facute publice.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*