Trupa byron lansează DVD-ul „Electric Marching Band” pe 11 septembrie

400 vizualizări

Concertul byron – „Electric Marching Band”, filmat iarna trecută la Teatrul Național din Cluj alături de Muzica Militară a garnizoanei Bistrița și de corul de elevi Excelsior, va fi lansat pe DVD pe data de 11 septembrie printr-un concert la Hard Rock Cafe București! 

Concertul, difuzat pe HBO România, cuprinde piese byron re-orchestrate pentru formație, fanfară și cor, iar pe una dintre piese cei de la byron îl au ca invitat special pe violonistul Alexander Bălănescu.

Concertul de lansare va avea loc pe 11 septembrie de la ora 21:00 la Hard Rock Cafe București (șos. Kiseleff nr. 32, Parc Herăstrău), iar biletele se găsesc atât la Hard Rock Cafe cât și online pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet (magazinele Say Shops, UMAN, Senia, IQ Box, agențiile Perfect Tour, automatele ZebraPay).


byron – Road Trip (Electric Marching Band)


Recent, cei de la byron au înregistrat viitorul lor album album de studio în Irlanda, la studiourile Windmill Lane din Dublin (supranumite „Studiourile U2″). Ca prim single de pe viitorul disc, byron au lansat piesa „Marea” – acompaniată și de un videoclip ce redă povestea înregistrărilor și a călătoriei până la Dublin.

byron – Marea (official video)

Haideți așadar vineri, 11 septembrie, de la ora 21:00 la Hard Rock Cafe București pentru un concert electric byron și lansarea DVD-ului „Electric Marching Band”! Trupa promite un show caracteristic, cu piese din toată discografia!

byron:
Dan Byron – voce, chitară, flaut
6fingers – clape, chitară, voce
Laszlo Demeter – bass
Dan Georgescu – tobe

www.byronmusic.ro
http://fb.com/byronmusic

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*