Vunk concerteaza pe 6 martie la Bucuresti

323 vizualizări

Vunk, impreuna cu BestMusic iti da cea mai buna idee de Martisor pentru acest an: concertul #numaila2, sustinut in data de 6 martie 2014, de la ora 21 la Hard Rock Cafe.

Toamna trecuta, la Polivalenta, am descoperit impreuna formula fericirii. Acum o stim si noi si o stiti si voi. Ati plecat cu fericirea acasa si pentru unii dintre voi a ramas aprinsa cateva zile. Ascunsa intr-o bratara colorata si luminoasa.

Dupa 6 luni, pe 6 martie aprindem, iar, fericirea. Si daca primavara nu vine pana atunci, o aducem impreuna. In noi toti, nu afara. Pentru ca o sa cantam ce va place voua cel mai mult. Pentru ca o sa cantam si ce n-am mai cantat demult. Si oentru ca incepem anul si cu un cantec nou. Tot despre voi si despre noi. O prima auditie.

Si toate astea pentru ca, atunci, sarbatorim tot ce este feminin in viata noastra. Iubite, mame, surori, fiice, prietene.  Ne-am invatat unii pe altii sa impartim iubirea numai la doi – la voi si noi. Pentru ca suntem intr-o relatie, deja. De iubire, respect si dependenta. Ia de mana pe cineva si spune-i ceva. Ca ne vedem toti pe 6 martie, la Hard Rock Cafe.

Fara dress code, doar cu feeling code – un zambet.

VUNK

Ca sa fim cat mai multi, am renuntat la mesele din fata scenei, asa ca vom avea o atmosfera de concert. Biletele costa 60 de lei (acces normal) sau 80 de lei VIP (cu loc la masa in sectiunea e fumatori sau in cea de nefumatori).

Cumpararea biletelor de pe www.iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa scapandu-te de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se aloca in functie de cumpararea biletelor asa ca daca iti cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!

Biletele pot fi procurate si din Magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane si in retelele IaBilet.ro, Myticket, Bilete.ro si Eventim.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*