Taine susține două noi concerte în România! Află datele și locațiile

366 vizualizări

După 4 concerte de succes susținute în țară în cadrul unui turneu special, formația TAINE revine pe scenele autohtone cu alte două evenimente care vor avea loc la Petroșani, în Club Barock pe data de 15 mai și în Craiova, la festivalul South Underground Revolution, în 16 mai.

Grupul bucurestean, un adevarat simbol al metalului progresiv autohton, a aranjat, cu ocazia mini-turneului care a purtat grupul prin orașe ca Bacău, Suceava, Iași și București, un setlist deosebit si diferit.

Câteva cuvinte pe această temă vin direct de la Taine!

Anul acesta ne-am propus sa fim mai prezenti in zona de live si iata ca sezonul a inceput in forta cu trei concerte in Bacau, Suceava si Iasi si un show special in Bucuresti unde am cantat exclusiv piese din perioada de inceput a grupului TAINE.

Ne-am adus aminte cum e sa fii pe drum atatea zile, e excelent! Am avut ocazia de a ne revedea si de imparti scena cu prietenii nostri de la Subliminal Damage, o trupa foarte buna care are si va avea multe de spus.

 Si cati dintre noi pot spune ca au vazut in Romania o trupa de thrash-death cu o fata la tobe?! In aceste zile i-am avut invitati si pe cei de la Third-Eye din Piatra-Neamt .

Urmatoarele concerte pe care le vom sustine vor fi in Petrosani/Barock pe 15 mai si in cadrul fest-ului South Underground Revolution ce va avea loc in Craiova pe 16 mai.

TAINE IS BACK!

Taine Foto Noua Din Concert

Reamintim ca TAINE este una dintre formatiile romanesti ale carei realizari nationale si internationale o ridica la rangul de stalp al genului metal cu peste 20 ani de activitate. Avand la activ peste 300 de spectacole , 30 de prestatii la festivaluri locale si de peste hotare, peste 20 de nominalizari si premii si aparitii nenumarate la TV, radio si in presa scrisa, Taine este o trupa reperezentativa cu un show multimedia care impresioneaza la fiecare aparitie scenica.

EVENT CONCERT PETROȘANI
EVENT SOUTH UNDERGROUND REVOLUTION


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*