Concert Partizan in Bucuresti!

PARTIZAN isi duce „Manualul” intr-un turneu national ce a debutat la Bucuresti pe 24 octombrie, in Stuf Vama Veche. Pana la sfarsitul anului, grupul va concerta in peste 14 orase, urmand sa reia turneul la inceputului lui 2014.

Dupa o vara in care a evoluat pe scena festivalurilor „Zilele Prieteniei” si „Bucovina Rock Castle”, Partizan isi propune sa aduca „Manualul” cat mai aproape de publicul fidel. Noul single a fost extrem de bine primit de public si de critica avizata din industria muzicala autohtona, fiind catalogat ca o piesa muzicala de exceptie, ce impresioneaza prin orchestratii, creativitate a sound-ului, tonuri si interpretare artistica. Pe langa acest single trupa a pregatit un intreg buchet de piese reinterpretate si reorchestrate intr-o maniera actuala, reusind astfel sa se reinventeze si sa atraga noi fani. Detalii legate de accesul la concert, informatii referitoare la rezervari si bilete se gasesc la club Control.

Partizan este un produs 100% romanesc si reprezinta suflul natural al strazii bucurestene. Partizanii se feresc de tot ce inseamna satira sau critica la adresa oamenilor obisnuiti. Aduc situatii din dimensiunea reala si le transpun in una stiintifico-fantastica. Partizan creeaza un univers paralel in care ne regasim cu totii. Trupa evolueaza azi intr-o formula pe cat de noua, pe atat de veche, toti fiind anterior membri Timpuri Noi. Actuala formula ii include pe ARTAN – Adrian Plesca la voce, SUEDEZU’ – Razvan Moldovan la chitara, Andrei Barbulescu la tobe si pe Adrian Bortun la bas.

Cu o istorie impresionanta, Partizan se bucura de admiratia publicului de mai bine de un deceniu, asa cum ne-o dovedesc topurile radiourilor, cat si concertele sold-out sustinute prin cluburile din intreaga tara. Povestea Partizan incepea demult si este povestea unor oameni indragostiti de multa vreme de muzica. Si, cum ar povesti chiar ei, intr-o buna zi, cum stateau Artan (Adrian Plesca) si Suedezu (Razvan Moldovan) intr-un Tico, s-au gandit sa-si faca o trupa. Apoi, au gasit conceptul. La care se adauga anul 2001. Si muzica. Dupa care si-au luat o pauza. Iar in 2010, trupa a luat-o de la capat.

Muzica romaneasca era in plin proces de manelizare, iar Razvan fiind plecat de 20 de ani in Suedia, a remarcat aerul exotic şi amuzant al fenomenului. Si asa, foarte repede, s-a nascut albumul „Am Cu Ce”. Un album viu si pestrit, cu pestisori de aur care ajuta scafandrii manelisti, cu fete – model, cu bani care rezolva tot, cu dusmani care certifica statul de smecher al dusmanitului.
 
Totul imbracat intr-o muzica electronic – rock – post punk, de o agresivitate nemaiauzita pana atunci in Romania. Piese precum „Fata Mea”, „Papusea Masculina” sau „Banii” sunt doar o parte din ceea ce am ascultat la Partizan. Partizan a inregistrat doua albume, un disc single si trei videoclipuri in formula Adrian Plesca, Razvan Moldovan, Valentin Neamtu (ex-Iris), Cristian Sandu (ex-Krypton), Vasile Malic si Dan Musetescu. Unul din videoclipurile formatiei, „Dusmania”, nu a fost niciodata televizat. „Fata Mea” a fost unul din hiturile anului 2002 in Romania.

Discografie:
– „Am Cu Ce” – 2002
– „Bucuresti” – 2003

Sursa: Comunicat Rock Events

Nota: Concertul din Club Control va avea loc in data de 5 decembrie dupa ora 21 iar printre invitatii surpriza se numara Adi Despot (Vita de Vie) si Dan Byron (Byron)!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*