Concert Environments si Syndrome in club Control

ENVIRONMENTS va invita la lansarea celui de-al treilea material discografic, sambata, 16 martie la 21:00 in club Control din Bucuresti (str. Constantin Mille 4).
Invitat special este chitaristul trupei Amenra, Mathieu Vandekerckhove si proiectul lui solo, SYNDROME.
SYNDROME (Be)
Syndrome este proiectul solo al artistului de origine belgiana Mathieu Vandekerckhove, cunoscut ca si chitarist al trupei Amenra, una dintre cele mai emblematice trupe de post metal/experimental din ultima decada, in prezent semnata la celebra casa de discuri Neurot Recordings.
2012 a fost un an important pentru artist si a marcat lansarea piesei „Now and Forever”, cu o durata de 28 de minute si care este dedicata fiului sau, Wolf.
La fel ca Environments, după concertul din Control, Syndrome ia calea unui turneu european.
ENVIRONMENTS (Ro)
Environments inseamna Stefan Panea(chitara, efecte), Alex Ghita(tobe) si Marius Costache(efecte, visuals). Ei descriu muzica lor ca fiind „un suport sonor pentru o experienta cinematica lipsita de prezenta umana”. Cu focus pe starea data de sunet in sine, piesele lor nu tin cont de constrangerile asociate muzicii mainstream, de refrene sau versuri. Influentele lor variaza de la Steve Reich pana la Brian Eno si Sigur Ros, cu trecere prin pagini de Murakami si Kerouac, dar si prin vizualele lui Magritte sau Jackson Pollock. Soundul rezultat e un imaginariu din sfera ambiental / drone, in care zgomotul e transformat intr-o poveste melodica, acustica si vizuala.
Albumul Fraktal a fost inregistrat la Next Dog Studio la sfarsitul lui 2012 si il are ca invitat pe Mathieu Vandekerckhove (Amenra, Syndrome, Kingdom, C-O-R). Albumul va fi disponibil atat in format digital, cat si pe vinil.
Lansarea da in acelasi timp startul turneului european in cadrul caruia Environments vor promova noul material alaturi de trupa bucuresteana Valerinne in orase din Bulgaria, Slovenia, Croatia, Belgia si Germania.
Dupa concerte, petrecerea continua cu Montgomery Clunk.

Intrare – 20 lei

Sursa: Comunicat Control Club

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*