Brujeria lansează clipul piesei Bruja Encabronada

Trupa extreme metal Brujeria va lansa al cincilea LP, Esto Es Brujeria, pe 15 septembrie prin Nuclear Blast Records. Primul single al noului album, Mochado, a fost lansat pe 14 iulie. Videoclipul celui de-al doilea single al LP-ului, Bruja Encabronada, a fost lansat pe 18 august.

Esto Es Brujería track listing:
01. Esto Es Brujeria
02. El Patrón Del Reventón
03. Estado Profundo
04. Bruja Encabronada
05. G-A-K
06. Tu Vida Loca
07. Mexorcista
08. Bestia De La Muerte
09. Políticamente Correctos
10. Mochado
11. Perdido En El Espacio
12. Odio Que Amo
13. Testamento 3.0
14. Covid-666
15. Lord Nazi Ruso
16. Cocaína

Esto Es Brujeria a fost înregistrat în mai multe studiouri: Dog Run Studio din Riverside, California, Total Annihilation Studios din East Los Angeles, California, Robanna’s din Birmingham, Regatul Unit și Audiocustom în Santiago, Chile. Producția discului a fost gestionată de trupă, în timp ce ingineria de sunet a fost realizată de Eddie Casillas, Eddie Rivas și Miguel Seco. Mixarea și masterizarea albumului a fost finalizată de Seba Puente, care a făcut și parte din echipa de ingineri. Artwork-ul albumului a fost creat de Gary Ronaldson. Esto Es Brujeria marchează și revenirea mascotei lor, Coco Loco, care apare pe coperta noului album.

În iunie 2020, Brujeria a lansat un single digital, Covid-666, prin Nuclear Blast Records. Tot atunci trupa a lansat un videoclip (în stil carantină) pentru piesa de titlu,  clip regizat de Juan Brujo. Cel mai recent album, Pocho Aztlan din 2016, a fost prima lansare a trupei, după Brujerizmo, apărut în 2000, prin Roadrunner.

Brujeria lineup:
Juan Brujo, Sangron – Voce
Fantasma – Voce
Pinche Peach – Voce
La Encabronada – Voce
El Criminal – Chitare
El Embrujado – Chitare
Hongo – Bass
El Cynico – Bass
Hongo Jr. – Tobe


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*