In Flames lansează documentarul The Journey Home

Trupa suedezo/americană In Flames a lansat The Journey Home, un documentar de 34 de minute, care prezintă cel mai recent turneu european și realizarea celui de-al paisprezecelea album de studio, Foregone, lansat în februarie prin Nuclear Blast

Când Foregone a fost anunțat pentru prima dată în toamna anului trecut, solistul Anders Fridén, a declarat: „Am vrut să facem un disc care să fie mai ales bazat pe chitară și cu o legătură puternică între bas și tobe. Am abordat compoziția în același mod, ca întotdeauna, ca o juxtapunere între melodie și agresivitate. Acesta este ADN-ul muzicii noastre. Din punct de vedere liric, nu am dus lipsă de inspirație, în special în ceea ce privește conceptul de timp”.

El a continuat: „Omenirea în ansamblu a fost forțată să încetinească și să-și țină răsuflarea. În acea pauză, mulți dintre noi am petrecut timp evaluând și restabilind prioritățile. Timpul este o constantă, dar ce facem cu el și modul în care îl percepem variază. Mai ales acum când privim încotro pare să se îndrepte lumea mai repede decât oricând.”

Fridén a concluzionat: „Este o nebunie că, după tot ce s-a petrecut în ultimii ani, suntem încă aici și și am lansat cel de-al paisprezecelea album. Simt că am găsit echilibrul între trecut, prezent și viitor cu Foregone. Aceasta este o nouă eră pentru In Flames!”

În iunie, In Flames s-a despărțit de basistul Bryce Paul. A fost înlocuit de Liam Wilson (The Dillinger Escape Plan). Wilson și-a făcut debutul live cu In Flames pe 7 iunie, la festivalul Release Athens 2023.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*