Conceptul „Drum Stage”, in premiera la Maximum Rock Festival

437 vizualizări

MAXIMUM ROCK FESTIVAL nu va fi o simpla insiruire de concerte ci un eveniment cultural complex, care va include targuri, expozitii si happeninguri.

Prin implementarea acestui concept, Maximum Rock Festival se anunta a fi nu numai cel mai important show metal al toamnei, ci si unul dintre cele mai interesante eventuri ale anului in Romania.

Dupa ce organizatorii au anuntat ca MRF va gazdui o expozitie inedita de biciclete chopper/ cruiser, unice pe piata de bikes din tara, ei se bucura sa prezinte publicului autohton o noua initiativa iesita din comun.

Este vorba despre conceptul de “Drum Stage”, care va fi implementat la editia din acest an. Ce este “Drum Stage”?

Imaginati-va un jam session bestial centrat pe tobe, la care vor lua parte atat artisti locali faimosi: Marian Mihaila (White Walls), Adi Tetrade (Juke Box), Nunu Racris (Hara) si alti invitati de seama, cat si fani curajosi, dornici sa-si arate maiestria in cadrul unui concurs.

Asadar, “Drum Stage” va aduce la Maximum Rock Festival muzicieni cunoscuti care vor sustine prestatii live si vor discuta despre echipamentul folosit. In cadrul evenimentului veti putea asista la demonstratii de tip “Hit and Compare”, veti vorbi despre tehnici de inregistrare a tobelor, tehnci de executie si, dupa cum am spus, veti putea sa ne aratati cat de “bataiosi” sunteti, participand la competitia noastra!

“Drum Stage” este un concept NoCity Studio in colaborare cu Toof Taff, pus in scena pentru prima data la Maximum Rock Festival din Turbohalle, de pe 25-26 octombrie 2013. Demonstratiile vor avea loc in fiecare zi a festului, incepand cu ora 18:00.

Let the drums roll!
***********************
Reamintim ca organizatorii MAXIMUM ROCK FESTIVALvin in sprijinul fanilor muzicii rock si metal, a celor care doresc sa participe la ambele zile de festival, pastrand pretul la abonamentele individuale la valoarea de 160 lei. Mentionam ca acestea, dupa data de 4 octombrie, aveau valoarea de 175 lei.

Afis-MR-Fest-2013 2

Bilete pentru o singura zi:
90 lei: pana la data de 04 octombrie – Sold Out
100 lei: in perioada 1 – 24 octombrie
115 lei: pentru ziua de 25 octombrie
125 lei: pentru ziua de 26 octombrie

Abonamente:
Abonamente CIUC MUSIC LIVE MUSIC (3 pers) la pret special: 299 leiSold Out!

Abonamente individuale:
145 lei: pana la data de 4 septembrie – Sold Out!
160 lei: in perioada 24 octombrie
175 lei: in perioada 1-24 octombrie
200 lei: in perioada 25-26 octombrie

Biletele si abonamentele se pot achizitiona deja din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro). O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.

IMPORTANT: Se mai pot castiga pass-uri meet & greet pentru formatiile The 69 Eyes, My Dying Bride, Atrocity, Leaves’ Eyes etc. Pentru aceasta cei interesati trebuie sa trimita un email la festival@maximumrock.ro (subiect: Meet and greet MRF) in care, pe langa numele complet, codul de bare al biletului si data achizitiei, trebuie sa numeasca si formatia la care doresc sa participe la meet & greet.

****************

Organizatori: Promusic Events & Xlab Solutions
Eveniment recomandat de: Maximum Rock si sustinut de Ciuc Premium
Producator: Nelu Brindusan
Contact: festival@maximumrock.ro


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*