Ozzy Osbourne vrea să mai cânte o dată cu Bill Ward

273 vizualizări

Reuniunea Black Sabbath de acum aproape un deceniu ar fi trebuit să-l aibă și pe Ward în componență, însă el s-a retras considerând contractul „de nesemnat”, ceea ce a dus la un scandal între el și Ozzy și la Ward detașându-se emoțional de el.

Într-un interviu pentru Kerrang! Ozzy a spus că la concertele din 2017 din Birmingham i-a simțit lipsa lui Bill pe scenă și și-ar fi dorit ca el să ia partela acea experiență. „Oamenii dau vina pe mine pentru asta, dar n-a fost vina mea, sincer. N-aveam timp de pierdut și trebuia să continuăm, dar chiar îmi pare rău că n-a mers cu Bill.”

„Tommy Clufetos a fost minunat”, continuă Ozzy, „dar noi patru am început și tot noi patru ar fi trebuit să terminăm.” Încă speră că într-o zi vor avea parte de un ultim concert împreună, mai ales că Ozzy și chitaristul Tony Iommi plănuiau vara trecută să revină cu o reuniune Black Sabbath în 2022.

Ward a refuzat să revină în trupă până ce Ozzy nu-și „îndreaptă greșelile” și nu a vrut să accepte o „biată scuză”. Scandalul a pornit de când formația a spus că Bill nu e în condiția fizică corespunzătoare pentru a continua lucrul la album și turneul.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*