Mick Mars „glumea” despre intrarea gratis la concertele Mötley Crüe

470 vizualizări

Zilele trecute, un videoclip din 2014 din cadrul emisiunii The Metal Show a răsărit de prin arhive, arătându-ne cum Mick Mars spunea că toată lumea poate să intre pe gratis la concertele Mötley Crüe dacă o să fie cazul de vreo reuniune. Evident, unii l-au luat în serios mai mult decât trebuia, iar acum că Mars și-a retras vorbele de atunci, oamenii cred că e un mincinos și profitor.

Pe profilul său de instragram, Mick Mars abordează problema printr-o postare unde explică de ce a glumit pe tema asta: În timp ce evident glumeam despre biletele gratis în seara aia la TMS, eram foarte convins că nu ne-am mai reuni pentru niciun turneu. Nu m-aș fi așteptat niciodată să fiu față în față cu o nouă generație de fani care ne cer să cântăm live. De fapt, concertele cu Mötley Crüe au apărut acum într-un moment ciudat. Albumul meu solo e aproape gata după atâta timp de scris și înregistrat. Dar pun fanii pe primul loc. 

Pe postul radio KRNA din Iowa, un promoter local a vorbit despre prețul pe care Mötley Crüe și celelalte două trupe din turneu îl cer per show, întregul pachet ducând la un total de 3.250.000 de dolari: Mötley Crüe va primi 2 milioane, Def Leppad 1 milion și Poison 250 de mii, ceea ce ar duce la un bilet cu un preț mediu de 70 de dolari. Chiar și așa, ar fi nevoie de un public de mai mult de 46000 de oameni ca să iasă măcar pe 0. Intențiile trupelor sunt de a vinde măcar 60 de mii de bilete per show pentru un câștig de 4.5 milioane, ceea ce ar duce la 75 de dolari un bilet.

La așa numere, evident că nimeni n-ar face un concert Mötley Crüe pe gratis.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*