Mick Mars (Mötley Crüe) în 2014: „Dacă ne reunim, invit toți oamenii să vină pe gratis”

În primul rând, trupa s-a întors. În al doilea rând, nu-i așa că urâți acel moment când sunteți atât de siguri că ceva nu se va întâmpla, încât spuneți că faceți cea mai ridicolă chestie în cazul în care chiar se ajunge acolo? „Dacă X face asta, îmi tai o mână” sau „Mă mut în Zimbabwe dacă se întâmplă asta”.

Ei bine, chitaristul Mick Mars a dat o gogoașă de asta acum câțiva ani în cadrul emisiunii The Metal Show, spunând că dacă Mötley Crüe se reunește, toată lumea poate să intre gratis la concert. Nu-i musai o promisiune de genul celor de mai sus, dar ținând cont de succesul pe care trupa l-a recăpătat odată cu apariția biopicului „The Dirt” produs de Netflix… parcă nu mai sună așa de bine să faci un concert gratis.

Formația încă nu a spus nimic despre acest „throwback” la care probabil nu se așteptau.

Tot în 2014, Nikki Sixx a dezvăluit echipei Rolling Stones că Mötley Crüe nu mai poate cânta după turneul de adio din punct de vedere legal. Singura scăpare e dacă toți cei 4 membri sunt de acord – așa putem fraieri contractul. Dar știm că asta e imposibil, n-o să se întâmple niciodată. Sunt oameni în trupa asta care refuză să treacă din nou prin așa ceva, iar acum vorbești cu unul dintre ei. Nu există o sumă de bani care să mă convingă să fac asta iar pentru că sunt mândru de cum îi punem capăt.

Pfff, ups? Probabil asta e în mintea lui Sixx când vede câte articole din trecut reapar și-și amintește cât de categoric era vorbind despre imposibilitatea de a mai trece prin „așa ceva” din nou.

Deci.. să sperăm acum că Mick îi poate convinge să nu le ceară bani fanilor.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*