Trupa de metal progresiv White Walls anunță noua dată a concertului de lansare pentru „Grandeur”

559 vizualizări

Trupa constănțeană de metal progresiv White Walls a lansat al treilea album oficial numit “Grandeur”  pe 23 Octombrie 2020. Concertul de lansare, mult amânat, este in sfarsit reprogramat pe 17 septembrie 2021 în Quantic Club, București.

Fondată în 2009, White Walls și-a pus amprenta pe scena de metal românească cu un stil unic, care împletește adesea elemente de întuneric cu lumină, riff-uri complexe, acorduri melancolice și un amestec echilibrat între neliniște și reținere. Muzica trupei a fost comparată cu trupe populare din scena de metal progresiv: Leprous, The Ocean, Opeth, Tool și Karnivool.

Despre eveniment basistul Șerban a declarat:
“Suntem mai mult decât încântați să vă putem comunica noua dată în care veți putea asculta noul nostru album, “Grandeur” . Pe lângă asta, avem încă de acum piele de găină când ne gândim că pe 17 septembrie vom avea primul nostru concert live, cu public, doar al nostru, din ultimele aproape 30 luni (!). Am pus enorm de mult „din noi” în acest album și sperăm că experiența “Grandeur” live va fi și pentru voi cum o să fie pentru noi, și că ne vom regăsi în Quantic în număr cât de mare ne va permite legea.

Evenimentul va respecta toate restricțiile impuse de autorități, fapt pentru care se pun în vânzare un număr limitat de bilete.
Biletele achiziționate inițial pentru data de 24.10.2020 sunt valabile (automat, fără o altă formalitate din partea cumpărătorilor) pentru data de 17.09.2021.
Biletele se pot achiziționa exclusiv de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
Early Bird: 60 lei (preț redus pentru primele 50 de bilete) – Sold Out 
Presale: 70 lei (preț redus până la data de 16.09.2021)
Normal: 80 lei (în ziua evenimentului – 17.09.2021)

Pentru interviuri și mai multe informații puteți trimite un mail aici 

Puteți viziona videoclipul piesei “Eye For an I” mai jos.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*