Joey Jordison, fostul toboșar al formației Slipknot, a decedat la vârsta de 46 de ani

Joey Jordison - Slipknot
1.190 vizualizări

Joey Jordison, fostul toboșar al formației Slipknot a decedat la vârsta de doar 46 de ani. Potrivit unei declarații emise de către familia sa, Jordison „a murit în somn în data de 26 iulie 2021”.  Cauza decesului nu a fost dezvăluită deocamdată.

„Moartea lui Joey ne-a lăsat cu inimile goale și cu o tristețe de nedescris”, se spune în declarația familiei sale. „Cei care l-au cunoscut pe Joey au înțeles inteligența și personalitatea sa blândă, inima uriașă și dragostea pentru  familie și muzică”.

Jordison a fost membru fondator Slipknot, însă în decembrie 2013 a părăsit trupa. Ulterior artistul a dezvăluit că suferea de mielită transversă, o boală neurologică care i-a limitat capacitatea de a cânta la tobe.
Bateristul a sugerat că starea de sănătate a fost cauza pentru care colegii săi din Slipknot l-au concediat din trupă, declarând în 2016 pentru Metal Hammer că aceștia  „au fost confuzi în privința problemelor mele de sănătate, despre care nici eu nu știam la început. Au crezut că sunt drogat, dar nu era cazul deloc”.

Joridison a fost înlocuit de actualul baterist Slipknot, Jay Weinberg, care a apărut pentru prima dată pe albumul „.5 The Grey Chapter” (2014).
După demiterea sa din Slipknot, Jordison a cântat în trupele Scar the Martyr, Vimic și Sinsaenum. În timp ce era încă în Slipknot, a cântat și la chitară în formația Murderdolls.

R.I.P.

 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*